Уикенд бягство до Берлин и Lollapalooza 2016

Чуваме слухове, че лятото било свършило, че отпуската била изчерпана за сметка на приближаващата есен. Неее, моля ви! Ние определено не сме съгласни с този план. Тропваме с крак и открито заявяваме, че сме готови за още приключения! Фестивалният сезон е в разгара си и след като преди броени дни се върнахме от най-мащабния фестивал в Европа, SZIGET 2016, музиката все още жужи в главите ни. Ето защо на 9-и септември ще стегнем куфарите за уикенд багство до Берлин и един от най-популярните световни фестивали Lollapalooza Berlin 2016!

Европейското издание на легендарния американски фестивал, родил се през далечната 1991 г., се провежда за втори път в Берлин. Дните между 10 – 11 септември ще бъдат запълнени от интензивна програма, включваща огромни музикални имена като Radiohead, Kings of Leon, Major Lazer, New order, Paul Kalkbrenner, Klingande, Dmitri Vegas&Like Mike, Years & Years, Roisin Murphy и много други. Пълният лайн-ъп може да видите ТУК

Снимка: Alexander Koerner/ Official Lollapalooza Gallery

За да се напълно честни с вас, основната причина да разберем за Lollapalooza са Major Lazer. Миналата година имахме невроятната възможност да гледаме американците на друг голям фестивал и тотално се пристрастихме към тях! Това е може би едно от най-зрелищните партита, на които някога сме присъствали. И така, малко ни трябваше да наклоним везната към Берлин и двудневното бягство от реалността.  Миналогодишното издание на Lollapalooza Berlin печели огромен успех с хедлайнъри като Muse, Macklemore & Ryan Lewis, Sam Smith и др.  Тази година Lolla ще се проведе в популярния Treptower Park. Очаква се събитието да привлече ежедневно над 70, 000 посетители.Билети за Lollapalooza Berlin 2016 може да заскупите ТУК!

Миналогодишното издание на Lollapalooza Berlin печели огромен успех с хедлайнъри като Muse, Macklemore & Ryan Lewis, Sam Smith и др. Тази година Lolla ще се проведе в популярния Treptower Park. Очаква се събитието да привлече ежедневно над 70, 000 посетители.

Билети за Lollapalooza Berlin 2016 може да закупите ТУК!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *