Bikini Tribe ’24 Surf Camps – сърф, лек живот и още нещо..

Седмица на любимия гръцки остров Лимнос в чудна женска компания, съчетана със сърф уроци, разходка със SUP по залез, хубава храна и йога? Добре дошлa на Bikini Tribe 2024! 🏝️🌊🏄‍♀️

И това лято те каним да се включиш в женските сърф лагери на Сърф клуб Керос. В рамките на една седмица ще можеш да пробваш един от следните водни спортове – кайтсърф, уиндсърф, хавайски сърф или wingfoil, да се поглезиш с лек живот и да разгледаш о. Лимнос

КОГА и КЪДЕ?
📅 7-14 юни
📅 14-21 юни
📅 21-28 юни
📅 6-13 септември
📅 13-20 септември
📅 20- 27 септември

Сърф лагерите се провеждат в базата на Сърф клуб Керос на остров Лимнос. Датите на кемповете са фиксирани, но не са разделени по вид спорт. Всяка от вас може сама да прецени кой от четирите спорта иска да практикува през тази една седмица. Заяването на спорта става при записване.

КАКВО ВКЛЮЧВА ПАКЕТЪТ?
🏄‍♀️ Ежедневни сърф уроци (2-3 часови сесии) с професионални инструктори
🤿 Цялостна екипировка, неопрен и транспорт до спотовете за каране
⛺ 7 нощувки в луксозна сафари палатка, споделена между 3 или 4 момичета. Всяка палатка включва собствени легла, баня с тоалетна, ежедневно почистване, контакти за зареждане, вентилатор. Вижте повече за настаняването тук и тук.
🍍 7 закуски и вечери на бюфет. Храната е невероятно вкусна и включва разнообразно меню за всички диети. Подходяща е за вегани и вегетарианци.
🧘‍♀️ Ежедневни йога практики с лицензирани инструктори, включително и 1 бр. SUP йога във водата
🤿 1 разходка-комплимент със SUP из залива Керос по залез
🎥 1 кино вечер под звездите за всички участнички
🥳 Барбекю парти на плажа в края на престоя
🚛 Трансфер от летище/пристанище на гр. Мирина до Сърф клуб Керос
🥳 Допълнителни игри, които ще ни помогнат да се опознаем и да счупим ледовете

ЦЕНА
💸 Редовна цена на пакета – 600 евро.
И тази година ви предлагаме 5% намаление, ако използвате промо код WILDBERRIES. Така пакетът става 570 евро.
❗ ВАЖНО! За да се възползвате на намалението, не забравяте при записването да напишете следния текст в графата „comments” в линка за записване: PROMO CODE: WILDBERRIESЗАПИСВАНЕ:
1 ) Записването се случва през сайта на Сърф kлуб Керос от тук
Изберете само 1 спорт, който бихте искали да практикувате.
2) След записване ни пиши ни Фейсбук, за да те добавим в групата, където тече организацията по пътуванията.

ТРАНСПОРТ:
Транспортът до о. Лимнос НЕ се включва в цената на пакета! Всяка година се опитваме да организираме споделено пътуване до острова, така че не забравяйте да ни пишете във Фейсбук.

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас чрез Фейсбук страницата ни.

Защо женски сърф лагери?
Сърф клуб Керос се обединяват с професионални сърфистки и любителки на водните спортове от цял свят, за да ни вдъхнат увереност, че момичетата ни бива и в сърф спортовете. През 7-те дни на лагера ще имате възможност да станете част от тази интернационална общност, да създадете приятелства за цял живот, да се потопите в островния вайб и да се насладите на всички допълнителни активности, организирани от нашите домакини.
А за да добиете визуална представа за лекия живот, който ви очаква на острова, разгледайте сайта на Surf Club Keros тук.