Vanlife

В тази статия ще Ви представим една различна гледна точка за прекарване на свободното време. Тя е за хората, които обичат динамичния приключенски начин на живот, копнеят да откриват и изследват нови светове. Запознайте се с Паскал Дичев от MaxFit и неговата история…

 “Още от дете родителите ми ме научиха да обичам и уважавам природата – морето, вълните, пясъка, вятъра, слънцето, небето, планините, снега, гората! ….”

“Животът в днешно време представлява два паралелни свята. В единия свят всеки ден работим, стремим се към материални блага и висок стандарт на живот, което до някъде ни прави роби на икономическата система. В другия свят идват пътешествията и предизвикателствата, свързани с природата.

Винаги съм казвал, че сред природата материалните неща нямат стойност, важен е само начина, по който взаимодействаш с нея и уменията, с които разполагаш, за да се справяш със ситуациите.

Бус кемперът дава възможност за бързо взаимодействие между двата свята….”

Цялата статия може да прочете в първия брой на Wilder Summer. Списанието ще намерите в Drop in-Shop, Contrabanda Store, Board Shop, TrueRiders shop, STORMSHOP, MaxFit, х-т Рила в Боровец, на морето, в планината и на още няколко “secret” spot-a.