🫐Wildberries е общество на онези момичета, които са винаги в движение и правят щуро – от сноуборд, лонгборд, сърф, колела и други луди спортове до пътешествия, фестивали и здравословно хранене.

🫐Мисията на дивите боровинки е да насърчават всички – момичета, момчета, жени и мъже – да спортуват, да прекарват повече време навън сред природата, да търсят силни усещания и да пробват нови за тях занимания.

🫐Събира ни желанието да сме активни, да сме навън и да се радваме на природата, да я откриваме през погледа на пътешественици, да се докосваме до нея, като спортисти. Това е Wildberries – активни момичета, търсещи свободата на духа и движението. 

🫐Wildberries се появи, като естествено продължение на нашата енергия да споделяме преживяното. Това, което искаме е да информираме, да вдъхновяваме и да запознаваме повече хора с красотата на спорта и дейностите на открито.

🫐 Възможността да бъдеш с хора, с които имате много близки разбирания за живота и начина по който да прекарвате свободното си време. Група с огромно желание да изживее нещо ново, нещо яко и то с идеята да бъде споделено. Моментът, в който осъзнаваш че може съвсем спокойно да говориш за страпове, камбър, тропическа вакса и бакалава без някой да те гледа странно. Просто да се видиш с момичетата – безценно.

 

Съни

Обичам природата, планината, морето. Обичам да накарам някой да се усмихне и да виждам хората щастливи.

Кали

Времето в планината ме зарежда и ми помага да си дам сметка колко е важно да се грижа за себе си и за тялото си. Вярвам, че колкото по-добре се храним и грижим за себе си, толкова по-добре се чувстваме; без значение къде се намираме.

Алекс

С неизчерпаема любов към вълните, планините, снега, децата, красивите гледки и споделените моменти.

Мъри

Родена да приключенства, принудена да работи. Връзката ми с планината е още от съвсем малка, защото израснах в Източните Родопи, където имах безкрайната свобода да обикалям горите около къщата на баба ми и дядо ми и да се забърквам във всевъзможни бели.

197863573_10157854282450636_4301604876532231103_n (1)-modified

Севи

Студеният въздух в дробовете, когато съм високо в планината, мирисът на гората, зимната виелица, опушената ми коса от стоенето до огъня, шумът на водата, морската сол по лицето - ей такива неща ме правят щастлива

Фати

Светла

Пътешественик, мечтател, сертифициран йога инструктор. Намирам радост в зимните и летните спортове. Най-добре вирея близо до природата. А това, което обогатява преживяванията ми, са прекрасните хора, които срещам по пътя, чиято доброта и положителна енергия резонират дълбоко с мен. ❤️

Поли

Деа

Маги

По професия балерина, със свободен дух и любов към природата. Казвам се Маргарита Георгиева и съм завършила Националното училище за танцово изкуство със специалност класически балет