EtnaBio – българската слънцезащита, която обожаваме

Грижата за кожата в зимнината планината е важна задача, особено с наближаването на пролетните месеци, когато слънцето прежулва кожата за минути. Лицето и ръцете най-често са навън и съответно са най-уязвими за зачервявания, изгаряния, изсушаване и разнообразни други щети. 👩🏻‍🦰🤲🏻🫶🏼

С две ръце препоръчваме българската натурална козметика на Etnabio. Слънцезащитният лосион е с фактор 50 и е подходящ за всеки тип кожа. Текстурата е изключително лека и приятна. Попива бързо, без да остава неприятно мазно усещане, и остава кожата хидратирана. Идеален е и за ежедневен крем. Две намазвания пазят лицето от изгаряне през целия ден пантенте. Съставките му са изцяло натурални, не замърсяват водите. Пристига в стъклено шишенце, което може да се рециклира.

За глезене след каране препоръчваме маската за ръце с аромат на ананас. Има лек ексфолиращ ефект, благодарение на микрочастици от кайсиеви костилки. Регенерира загрубялата кожа и остава усещане за мекота. Продуктът е биоразградим, не замърсява околната среда и водите. Пристига в изцяло алуминиева опаковка, която може да се рециклира.

Support your locals ❤

След толкова много дни, прекарани в планината през годините, сме научили един ценен урок – в планината ли сме, слънцезащитния крем е верен спътник в раницата! Сезонът или времето нямат значение.

🌞 Всички знаем, че слънчевите лъчи преминават през облаците, че снегът отразява ултравиолетовите лъчи и че колкото по-нависоко сме, толкова по-лошо се изгаря (да, дори и зимата в облачно време). Но много хора все още не възприемат слънцезащитата като важна част от планинския инвентар.

💙 Кремовете на Етна Био бяха с нас на летните ни сърф лагери, на зимно пантене в Пирин, а сега и на пролетни разходки из планините. Можем да кажем “уау”! Кремът попива толкова бързо, че само невероятният му аромат напомня, че си се намазал!

👉 Още нещо важно – кремът не съдържа вредни за кожата съставки и не вреди на природата.🌸 Важно е освен да сме си подсигурили слънцезащита, да сме се уверили, че тя няма да ни навреди. Много от конвенционалните кремове съдържат всевъзможни коктейли от химически вещества, които могат да доведат до кожни раздразнения, хормонални проблеми, алергични реакции и невъзможност на тялото да усвои витамин Д.🙌

Препоръчваме с две ръце – кожата ни се влюби в минералния крем на Етна Био!🌺

И едно приятелско напомняне – не забравяйте да намажете горната част на дланите, когато не носите ръкавици!🏔️

Надяваме се идните пролетни дни да донесат много поводи за слънчево пантене и хайкване, за да можем да се любуваме на природата с чудния продукт на Етна Био!