Wild Berries December Meetup 2022

Aloha, приключенци! 🌺

🌞🌊 Слънчевите морски дни леко отминаха, но пък снежните изкушения тепърва предстоят. ❄️🏔️

Какво по-хубаво от това да си намерим нови приятели, partners-in-crime, съмишленици, с които преживяванията в природата да са споделени и още по-силни.

Може сърфът да не е на дневен ред сега, но всеки който вече практикува или има желание да навлезе и в зимните спортове, има голям шанс да си намери правилната компания за това.

Много по-малко се тъгува за солените слънчеви дни, когато се появят снежните blue birds. Разбира се, докато не дойде пролетта и отново се отдадем на морси приключения.

☃️ Затова искаме да поканим всички вас, участници в нашите летни и зимни лагери, за да си припомним още веднъж колко хубаво ни беше, да направим планове за сезона и за догодина, а може и да си направим групички за каране тази зима.

👉 Мястото на срещата е емблематично за целта – club Carve, където се помещава затворена ски писта, предназначена за „сухи“ ски/сноуборд тренировки, денят е 15 декември 2022г, а часът лежерен, следработно – 19:30ч.

🎶Домакините ще се погрижат за нас, с предложенията си от бара. Ще има лека музика и няколко изненади. 😸 Защото всички обичаме хубавите изненади 😊