Bikini Tribe 2023

Седмица на любимия гръцки остров Лимнос в чудна женска компания, съчетана със сърф уроци, разходка със SUP по залез, хубава храна и йога? Добре дошли на Bikini Tribe 2023! 🏝️ 🌊🏄‍♀️

И това лято ви каним да се включите в женските сърф лагери на Сърф клуб Керос. В рамките на една седмица ще можете да се научите да карате или да подобрите уменията си в един от следните водни спортове – кайтсърф, уиндсърф, хавайски сърф или WingFoil, да се поглезите с хубава храна, да отпочинете с ежедневни йога практики и да разгледате о. Лимнос.

Защо женски сърф лагери?

Сърф клуб Керос се обединяват с професионални сърфистки и любителки на водните спортове от цял свят, за да ни вдъхнат увереност, че момичетата ни бива и в сърф спортовете. През 7-те дни на лагера ще имате възможност да станете част от тази интернационална общност, да създадете приятелства за цял живот, да се потопите в островния вайб и да се насладите на всички допълнителни активности, организирани от нашите домакини.

А за да добиете визуална представа за лекия живот, който ви очаква на острова, разгледайте сайта на Surf Club Keros: https://www.surfclubkeros.com/surf/

КОГА и КЪДЕ?

📅 2-9 юни

📅 9-16 юни

📅 16-23 юни

📅 8-15 септември

📅 15-22 септември

📅 22 – 29 септември

Сърф лагерите се провеждат в базата на Сърф клуб Керос на остров Лимнос. Датите на кемповете са фиксирани, но не са разделени по вид спорт. Всяка от вас може сама да прецени кой от четирите спорта иска да практикува през тази една седмица. Заяването на спорта става при записване.

КАКВО ВКЛЮЧВА ПАКЕТА?

– 🏄‍♀️ Ежедневни сърф уроци (2-3 часови сесии) с професионални инструктори

– 🤿 Цялостна екипировка, неопрен и транспорт до спотовете за каране

– ⛺ 7 нощувки в луксозна сафари палатка, споделена между 4 момичета. Всяка палатка включва собствени легла, баня с тоалетна, ежедневно почистване, контакти за зареждане, вентилатор. Вижте повече за настаняването тук: https://www.surfclubkeros.com/stay/medium-plus-safari-tents/

-🍍 7 закуски и вечери на бюфет. Храната е невероятно вкусна и включва разнообразно меню за всички диети. Подходяща е за вегани и вегетарианци.

– 🧘‍♀️ Ежедневни йога практики с лицензирани инструктори, включително и 1 бр. SUP йога във водата

– 🤿 1 разходка-комплимент със SUP из залива Керос по залез

– 🎥 1 кино вечер под звездите за всички участнички

– 🥳 Барбекю парти на плажа в края на престоя

– 🚛 Трансфер от летище/пристанище на гр. Мирина до Сърф клуб Керос

– Допълнителни игри, които ще ни помогнат да се опознаем и да счупим ледовете

❗Срещу допълнителни 50 евро към цената на пакета можете да заявите нощувки в 3-местна палатка в Medium Luxury Safari Tents. Вижте палатките тук: https://www.surfclubkeros.com/stay/

ЦЕНА

💸Редовна цена на пакета – 560 евро.

И тази година ви предлагаме 5% намаление, ако използвате промо код WILDBERRY. 

❗ ВАЖНО! За да се възползвате на намалението, не забравяте при записването да напишете следния текст в графата „comments” в линка за записване:

PROMO CODE: WILDBERRY 

 ❗ ЗАПИСВАНЕ:

Записването се случва през сайта на Сърф kлуб Керос surfclubkeros.com/care/the-bikini-tribe/#bookaspot 

След записване пишете ни Фейсбук страницата https://www.facebook.com/WIldberriesBG, за да ви добавим в групата, където тече организацията по пътуванията.

ТРАНСПОРТ:

❗Транспортът до о. Лимнос НЕ се включва в цената на пакета! Всяка година се опитваме да организираме споделено пътуване до острова, така че не забравяйте да ни пишете във Фейсбук.

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас чрез Фейсбук.