Bike Around and Level Up workshops

Хайде да покараме заедно колела! Wild-Berries и момчетата от Borovets Bike Park ще се погрижим да изкарате един незабравим ден в планината. На 8-ми септември (събота) оргнизираме два уъркшопа по байк трасетата на Боровец, в които можете да се включите.

Ако сте начинаещ или пък Ви се прави една лека разходка в планината, можете да се включите в уъркшопа Bike Around. Планът е да се съберем сутринта и да направим обща обиколка по фамилното трасе на курорта. Ще можете да научите как да завивате правилно, коя предавка да използвате в зависимост от наклона, какво да носите и да не носите в себе си и още много полезни съвети. Ако са Ви останали сили, обиколката ще продължи до Черната скала, където ще се насладим на красиви гледки и приятни планински пейзажи.

Ако пък искате да повишите нивото си на каране, ще може да се включите в уъркшопа Level Up. Момчетата от байк парка ще ви покажат техники на завиване, скачане, преминаване през корени, наклони, приземяване и др. 

Важно! В Bike Around може да се включите абсолютно безплатно. В Level Up условието е да имате лифт карта, тъй като уъркшопа ще се проведе на трасетата от байк парка, до които се стига с лифт. 

Ако нямате собствено колело и екипировка, ще можете да наемете такава от Adventure Center Borosport. В деня на събитието цените за наем на велосипеди от нисък и среден клас ще бъдат с 30% по-ниски за всички, записали се за участие в Bike Around и Level Up.

Програма:

Bike Around – 9ч. пред Adventure Center Borosport

Level Up – 11ч. на долна станция на лифт “Ситняково Експрес”

Записванията стават на имейл info@borovets-bg.com или телефон 0889 607 000. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *