BREEZE FEST се задава на 22 юли в Бургас!

Любимите български звезди – Дара, „Молец“, Папи Ханс, Керана и Мила Роберт и ще пеят на две сцени, заедно с Black Eyed Peas и Иван Дорн!

След новината, че големите Black Eyed Peas избират BREEZE FEST в България за единствена точка в Югоизточна Европа от световното си турне, феновете  вече имат нов повод за нетърпеливо очакване.

На 22. 07. 2023 г., специално за Breeze Festival, в Бургас пристига звездата на руската и украинска сцена Иван Дорн. Хитовете му са слушани и споделяни милиони пъти в музикалните платформи, което го налага като емблема на модерния поп. Миксирайки поп, електронна музика и фънк, Дорн неколкократно печели приз за най-добър изпълнител и за артист с най-добър концерт на живо.

Дори само това обещава неповторимо музикално изживяване, по време на Breeze Festival, но организаторите добавят и още имена с wow ефект!

На 22 юли, по време на  Breeze Festival Burgas, на две сцени с безкомпромисно звучене ще излязат още: Дара, група „Молец“, Папи Ханс, Керана и Мила Роберт.

Най-горещите български звезди също ще зарадват феновете с безапелационните си хитове, а музикалната селекция и мащабът на фестивала дават заявка BREEZE FEST да бъде едно от забележителните морски събития.

Вижте повече в прикачения файл, както и на:BREEZE FEST BURGAS!

https://www.facebook.com/BPMevents

bghttps://www.instagram.com/bpmeventsbg/