Нека да е зима – лагери за деца

Студените зимни месеци носят своето обаяние, както за големите скиори, сноубордисти и планинари, така и за малките. За поредна година „Лагер Беглика“ (Байкария) и Училище за приключения „Реверсо“ хвърлят снежна топка с предизвикателства за малчуганите от 8 до 16 години. За дните между учебните срокове организациите са подготвили две програми, които да запознаят децата с красотата на зимната планина и да ги научат на нови полезни умения, свързани с пребиваването в нея. 

Лагерите са планирани за датите – 01.02 – 05.02. 2019г.

Обучение по ски, придружено с много игри и забавления, ги очакват в прегръдката на Родопите. 
С дъх на зима – ски лагер в Родопите: Повече информация можете да намерите тук
Карането на ски ще е основното занимание за децата, но освен това ще си говорим за зимнатата планина и безопасността в нея. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

По същото време най-големите ще се отправят на истински зимен преход със снегоходки, с отсядане в емблематичните рилски хижи „Скакавица“ и „Рилски езера“. Младежите ще научат как да се ориентират в планината в различни метеорологични условия и ще се запознаят с уредите за лавинна безопасност.
Зимна експедиция: По снежните склонове на Рила. Повече за този лагер можете да прочетете тук.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Въпроси, коментари и записвания: bikearea@gmail.com и mail@reversobg.org 

Димитър Грозданов – 0888 779979

Стела Калоянова – 0889 698182

Повече за двете организации, както и общите условия за записване и участие можете да научите от: https://kids.bikearea.org и http://www.reverso.bg 

Програмите се организират и провеждат от туроператор АР ЕНД БИ АДВЕНТЧЪР ООД с удостоверение за извършване на туроператорска дейност №: РК-01-7585/13.07.2016 г. Студените зимни месеци носят своето обаяние, както за големите скиори, сноубордисти и планинари, така и за малките. За поредна година „Лагер Беглика“ (Байкария) и Училище за приключения „Реверсо“ хвърлят снежна топка с предизвикателства за малчуганите от 8 до 16 години. За дните между учебните срокове организациите са подготвили три програми, които да запознаят децата с красотата на зимната планина и да ги научат на нови полезни умения, свързани с пребиваването в нея.  Обучение по ски, придружено с много игри и забавления, ги очакват в прегръдката на Родопите.  С дъх на зима – ски лагер в Родопите.

Преходи със снегоходки и зимна въжена градина ще подложат на весели изпитания най-малките. Те ще научат какво е необходимо да знаят, когато излизат в планината, за да ѝ се наслаждават, без да се излагат на опасности.  Зимно приключение: По следите на Голямата стъпка.

А най-големите ще се отправят на истински зимен преход със снегоходки, с отсядане в емблематичните рилски хижи „Скакавица“ и „Рилски езера“. Младежите ще научат как да се ориентират в планината в различни метеорологични условия и ще се запознаят с уредите за лавинна безопасност. Зимна експедиция: По снежните склонове на Рила.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *