Бери пазарче за зимна екипировка

Mountains are calling and we must go! 

Дойде време да извадим зимната екипировка и да попълним липсите.

Спомняте ли си онези години, когато купувахме зимната си екипировка от пазарчето на стадион „Юнак“? Всеки есенен уикенд, в трепетно очакване на новия сезон, чевръсто се отправяхме към т.нар. „бял пазар“ и мръзнехме до посиняване, докато не намерим най-модерните якета и панталони за каране. А за събралите повече пари през лятото – дори ски или нова сноуборд дъска.

Нещата доста се промениха от онези славни години, по магазините вече има всякакви глезотии, но на нас ни липсва търсенето на зимни съкровища. Затова решихме да организираме наше си Зимно пазарче, но в доста по-топла и приятелска обстановка.

Идеята е проста – неделно събиране в бар Switch, където ще може да продадеш старата си екипировка или да я размениш за нещо друго, което ти хване окото. На място ще има 20 щанда, на които да разположиш снежните си вещи.  С приоритет ще бъдат всички, които имат детска екипировка, за да могат малчуганите да се оборудват за приключенски дни в планината. 

Идеята е проста – неделно събиране в бар Switch, където ще може да продадеш старата си екипировка или да я размениш за нещо друго, което ти хване окото. На място ще има 20 щанда, на които да разположиш снежните си вещи. С приоритет ще бъдат всички, които имат детска екипировка, за да могат малчуганите да се оборудват за приключенски дни в планината. 

За да запазиш място на Зимното пазарче, пиши на barswitchsofia@gmail.com. Тъй като местата са ограничени, препоръчваме да се коалираш с приятели. Ако всички щандове са заети, не се отчайвай – Зимното пазарче ще продължи няколко поредни недели.

Естествено ще се погрижим за наличието на сладки приказки, греяно винце, чай, музика за душата и домашно приготвени сладкиши.

Сега имате възможност да разчистите всичките си тайници за нови играчки, а със старите да зарадвате някоя друга екстремна душа!

За фейсбук събитието цък тук!