Runawave, Inspire Freedom

Зад името на марката Runawave стои вдъхновението да търсиш и намираш; да отдаваш времето си на нещата, които обичаш; да избягваш ежедневната рутина и да не спираш да търсиш нови предизвикателства, които те карат да се чувстваш жив.

Като естествено допълнение към името на марката се роди и нейният слоган – Inspire Freedom.   Асоциираме Runawave със свободата. Свободата в най-различни измерения – да правиш това, което обичаш; да бъдеш различен; да търсиш това, което те прави щастлив; да приемаш материалното като минимална необходимост, а не като нещо, към което да се стремиш на всяка цена. Стремежът ни е чрез нашите продукти и кампании да споделим идеите си с нашите фенове, клиенти и последователи. А и нещо повече – Runawave да ги вдъхновява.   Със създаването си, Runawave си постави няколко много амбициозни цели, които следва неотлъчно през последните вече повече от 3 години. 

Всичко това вълнува нас и от всичко това е вдъхновена и Runawave – българската марка, която произвежда неопрени.

Тя изцяло се асоциира с идеята за свобода в различните ѝ измерения  – да правиш това, което обичаш, да бъдеш различен, да търсиш това, което те прави щастлив. 

Runawavе не просто споделят идеите си, те искат да вдъхновяват хората. И за това техния слоган не случайно е Inspire Freedom!

Със създаването си, Runawave си поставят няколко много амбициозни цели, които следват неотлъчно през последните вече повече от 3 години. 

1. Повече цвят и разнообразие в морето.

Първият ми сблъсък с неопренови костюми беше на сърф лагер на полуостров Пениш, Португалия. От този момент нататък при всеки следващ досег с воден спорт, използващ неопрени – сърф, рафтинг, каяк, гмуркане, един въпрос ме тормозеше „Защо повечето неопренови костюми са предимно черни?” След дълго търсене на причини, единствената смислена беше свързана с това, че черното привлича повече слънчеви лъчи и съответно топли повече. Но за мен това не е достатъчно и вярвам, че черният цвят влияе само в много изолирани случаи. По тази причина Runawave си постави за цел да внесе повече цвят в морето, океана и реката чрез разнообразни комбинации от ярки и свежи цветове, подбрани спрямо последните модни тенденции. 

И наистина ако се замислите повечето неопренови костюми са черни. Цветовете вкарват настроение в съзнанието ни, а защо не и в спортовете, които практикуваме!?

2. Гарантиране на висококачествено производство. Всеки техен продукт се прави по поръчка, използвайки най-развитите технологии и от материали, които се съхраняват при специални условия. Количествата се обновяват на всеки 3 до 6 месеца директно от най-големите производители и иноватори в областта на неопрена и текстила в световен мащаб. Нямат продукти на склад и по този начин всеки произведен артикул се изработва специално и е предназначен за конкретния човек, който е направил поръчката. Вярваме, че нашият начин на изработка на неопрените предоставя висока добавена стойност на всеки потребител, който цени бутиковото производство.

3. Възможност за изработка на неопренов костюм по мярка.

Всеки човек е различен и в повечето случай не пасва идеално в определен стандартен размер. За тази цел Runawave предлага детайлна оразмерителна таблица с 10 различни размера от всеки модел. Освен това можете да си дадете и вашите персонални размери и по тях да ви бъде изработен костюм, който не само ще ви пасне перфектно, а направо ще ви стане втора кожа 🙂

4. Персонализация на всеки костюм от крайния потребител – може да изберете цвета, размера на ципа или да добавите собствена щампа.

Най-важната цел на Runawave е да бъде близко до нашите клиенти, които всъщност възприемаме като наши партньори и приятели, защото всичко, което правим е заради тях. Искаме да им дадем възможност да бъдат господари на своя собствен костюм. И не само това, но и да споделят мнението си за нашите продукти, за да може с тяхна помощ да ги подобряваме и развиваме. 

5. Постоянно развитие на продуктите и марката – Започва формирането и на отбора на Runawave, съставен от многообещаващи български и международни спортисти, които харесват и успешно използват вече яките си неопрени.

Заедно с тях и благодарение на тяхната обратна връзка, имаме постоянен контакт с водещи спортисти, които ни дават адекватна и регулярна информация. Те ни вдъхновяват и провокират да развиваме и усъвършенстваме бранда и нашите продукти. 

6. И не на последно място, Runawave  развива реално производство в България в един много нишов и нестандартен сектор.

Предизвикателството да бъдем конкурентно способни на водещите марки в Европа и света и да подсигурим устойчиво развитие на марката е основната движеща сила, която ни стимулира да се борим и да покажем, че можем да успеем и в нашата страна.  

Ние винаги сме подкрепяли такива хора, подкрепете ги и вие, за да има повече българи, които да правят такива неща в България!