Kids & Girls Go Bike | Байк лагер 2018

Здравейте, приятели! 🙂

С радост ви съобщаваме, че тази година решихме да обединим традиционните ни ДЕТСКИ и ДАМСКИ байк лагери В ЕДНО и имаме удоволствието да ви поканим на първото издание на Kids & Girls Go Bike!

 Лагерът ще се проведе във Velo Park Pamporovo от 13 до 16 септември и много ще се радваме да се видим там.

Целта на събитието е да даде възможност на повече деца, младежи и представителки на нежния пол да покарат колела заедно с нас в планината, да получат нови знания, да придобият повече умения и не на последно място да се забавляват истински. За тях ще се грижи екип от професионалисти – момчетата и момичетата от Riders United, Concept Creative и Wild-berries. 

Pamporovo MTB Zone предлага отлични условия, както за начинаещи планински колоездачи, така и за по-напредналите, а за да могат да се насладят максимално на преживяването, участниците ще бъдат разделени на групи спрямо уменията си и ще карат с други на сходно ниво. Целта е всеки един участник да се отпусне максимално и да прекара един чудесен уикенд в планината с нови приятели.

Повече информация, пълна програма и регистрация за участие можете да видите тук – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfx42UgE8-GrxNfXP6ezQ8Lrnn2KSH61E25NbrC-Y8WBgLaRg/viewform

Ще се радваме да ви видим там! 🙂
https://web.facebook.com/events/1710639422380455/

A ТУК може да видите как си изкарахме 2015 година и 2016