Girls Surf Camp Limnos vol 2 (9-16 Септември)

Сърф, вълни, слънце, смях и много, много незабравими спомени. Това беше Girls Surf Camp през месец юни. И понеже толкова много ни хареса, си пожелахме да се случи отново, а когато искаш нещо много силно, то няма как да не се сбъдне.
Да, пускайте мейл на шефа, стягайте куфарите, казвайте чао на момчетата – отпътуваме отново за магичния остров Лимнос за “втора доза допамин”. 

снимка: Манол Чалаков

Събитието се организира от Surf Club Keros, едно от най-старите сърф училища на острова, разполагащо с  най-нова екипировка и сертифицирани инструктори.

А ето какво още трябва да знаете за самия лагер.

7 дни и нощи на остров Лимнос, Гърция!

Кога? – Основните дати са от 9 – 16 Септември 2018г.

Къде? – Остров Лимнос, Гърция! Едно много красиво място, което ви препоръчваме да посетите! До там има удобен ферибот от град Кавала.

Къде ще спим? – Отговорът е на палатки! Но този път палатките са доста необикновенни, с легло, баня, тоалетна и хладилник!

Колко струва? – Цената за всичко това е 360 евро, както организаторите – Surf Club Keros, казват тя е “heavily discounted”, защото те искат да подпомогнат женското сърф общество. Ние от Wild berries ги подкрепяме в тази инициатива и с радост се включваме отново. В тази цена е включено всичко гореизброено, без транспорта до самия остров, но ние бихме могли да се опитаме да съдействаме и за това или поне да се комбинираме. 😉

Какво включва? – Както вече споменахме, ще се учим да караме сърф в продължение на 7 дни, освен това ще караме SUP, ще практикуваме йога на брега на морето, ще може да се поглезим и с масажи, а за тези които предпочитат да се научат да карат кайт или уинд сърф ще могат да го направят с отстъпка от 50%. Ако всичко това ви се струва малко ще ви кажем, че то не е всичко, ще има и закуска и вечеря. И още доста изненади, за които ще разберете на място.

Как да се запиша? – попълнете формуляра ето тук. Така ще ви вклчючим към организираната българска група, за която отново сме подготвили приятни изненади =)

След като се запишете, очаквайте мейл с потвърждение и фактура, по която да заплатите капаро в размер на 100 евро и така да гарантирате мястото си.

снимка: Манол Чалаков

А луксозните палатки можете да разгледате на  http://surfclubkeros.com/luxury-safari-tents/

снимка: Surf Club Keros

Ако пък все още имате колебания или въпроси можете да ни изпратите съобщение във Фейсбук страничката ни или на paolina.ivanova@wild-berries.com или  severina.miteva@wild-berries.com. Ще се радваме да помогнеме с каквото можем, било то със съвети за това какъв бански да си вземете например 🙂 

Фейсбук събитие: https://www.facebook.com/events/275825352969036/

Повече информация за самия лагер можете да прочетете ето тук 

Нямаме търпение да се позабавляваме по женски и да се срещнем с нови и интересни хора! Изпращаме ви сърф поздрави и малко емоции от изминалия лагер =)

https://youtube.com/watch?v=-gxzS3BXOxU