Comfortably numb

Виждате планини, сняг и лед и мислите, че ще говорим за зимни спортове, но не, всъщност всичко ще се върти около сърфа.


Мик Фанинг и Мейсън Хо решават да се спуснат в едно истинско приключение в ледените арктически води. Ако искате да видите как да хваща вълна от айсберг или искате да научите повече информация за двамата сърфисти тогава следващите редове ще ви бъдат интересни.


Мик Фанинг е наистина успешен австралийски про сърфист, който до сега е печелил титлата WSL Wold Champion три пъти, миналата година беше един от най-възможните й победители, а тази година се намира на 10-то място в ранглистата. За сметка на това още краят на изминалия сезон и началото на този се оказаха много трудни за него в личен план и той обяви, че има истинска нужда да се оттегли от състезанията поне за малко и определено записването на този филм е било едно истинско бягство поне за малко.


Мейсън Хо е хавайски сърфист, в началото на кариерата си, който отраства в изцяло сърфиско семейство и съвсем заслужено си получава титлата “The World’s Most Entertaining Surfer”, защото когато сърфира той истински се забавлява и постоянно пробужда публиката с трик или наистина добро изпълнение. Много често той печели “wild card”, чрез която може да се бори срещу сърфисти от ранга и опита на Фанинг.

А сега се насладете на тази мразовита, но наистина вдъхновяваща постъпка на двамата сърфисти. Локацията е замръзналата Аляска, а ние предполагаме че след като изгледате филма, ще гледате с друго око на идеята да карате сърф през ноември и декември в Черно море, което все пак се намира доста по на юг.

И не забравяйте, че в момента се провеждат мъжките и женските серии Hurley Pro и Swatch Women s Pro в Калифорни, САЩ, които може да гледате на официалния сайт на WSL.

Courtesy of Rip Curl / The Search for all photos and videos

Измислихте ли вече вашият “Search”?

Текст: Александра Атанасова