Absinthe Films и Drop In откриват сезона у нас с премиера на филма Stay Tuned!

Зимният сезон е на хоризонта и първото събитие за него вече е в календара! 

На 26-ти септември, сряда, DROP in CORE SHOP, Burton Bulgaria и  Rapsody Travel & Events Bulgaria, заедно с част от екипа на на Absinthe Films, канят всички почитатели на зимните спортове у нас на официалната премиера на най-новия сноуборд филм на легендарното крю – Stay Tuned!

Stay Tuned е един от най-дългоочакваните филмови  сноуборд проекти за тази година и  благодарение на Drop In и Burton Bulgaria, София за трета поредна година ще се нареди измежду 24-те локации из цял свят, които ще имат удоволствието да бъдат част от премиерното турне на Absinthe.  

снимка: Absinthe Films

Специално за събитието у нас ще пристигнат и част от райдърите в продукцията, като голямата изненада на вечерта ще бъде концертът на Easy Giant – калифорнийска група, в която свири и самият Mikkel Bang! Easy Giant ще разтанцуват всички присъстващи след премиерата с най-новия си албум “Old dance”.

Филмът ще ни отведе на сноуборд приключение до Канада, Щатите, Швейцария, Италия и къде ли още не и в него ще можем да видим краля на стила – Nicolas Müller, норвежкият викин Mikkel Bang и backcountry иконата John Jackson. Към тях се  тази година се присъединяват  и американските сноубордисти Hans Mindnich, Brandon Cocard, Judd Henkes, Ben Ferguson, Jed Sky, Demetri Bales, Brouck Crouch, Олимпийският шампион Red Gerard, Cam Fitzpatrick, Kyle Mack и Aspen Weaver.

Повече за Easy Giant : http://easygiantmusic.com/

Място: Клуб Терминал 1
Дата: 26 септември
Вратите отварят: 20:00
Старт на филма: 20:30
Билети: 7 лв. – Скоро ще могат да бъдат закупени на място в магазин DROP in CORE SHOP, офисите на Rapsody Travel & Events Bulgaria, както и в мрежата на Eventim.

Следете събитието във facebook за подробности. 

* Лица до 18 годишна възраст могат да посетят събитието само с пълнолетен придружител. Присъствието им е позволено до 22:00 часа.