10 снимки, които ще ви накарат да започнете да стягате багажа си към SZIGET 2016 още сега

“Събирайте спомени, а не вещи” казват много хора и точно това възнамеряваме да правим ние цяло лято. Отказахме се от разни малки удоволствия като чифт нови кецове и/или телефон и решихме, както винаги, да се гмурнем в дълбокото, на прага на финансовите и физическите си възможности, като за 2-ра поредна година се присъединим към SZIGET – най-големият музикален фестивал в Европа (за който вече писахме тук).

Независимо дали сте фестивален тип човек или не, трябва да знаете, че преживяванията по летните музикални фестивали са точно като по филмите – пълни с еуфория и цветове, носят заряд за месеци напред и гарантират спомени за цял живот. Ще успеете да чуете част от най-известните изпълнителни в света (буквално. тази година в списъка влизат имена като RIHANNA, John Newman, David Guetta, SIA, MUSE, MØ, The Chemical Brothers, Kodaline, Manu Chao La Ventura, Hardwell, Wilkinson, The Lumineers, Die Antwoord, Parov Stelar и много, много други. вижте пълния списък тук). Но най-важното е, че ще се откъснете изцяло от реалността и забързаното си ежеднение и ще се потопите в дни и атмосфера, изпълнени със смях, забавления и нови и интересни занимания.

Ние вече сме пристрастени и смело бихме казали, че човек поне веднъж трябва да се отдаде на непознатото и посети голям музикален фестивал и вярваме, че галерията с долните снимки го доказва: 

photo: [ Sandor Csudai ] . www.facebook.com/csudaisandor
Photo: László Mudra – Rockstar Photographers – http://www.facebook.com/festivalphotographers
fotó: Hölvényi Kristóf – Rockstar Photographers https://www.facebook.com/festivalphotographers
photo: [ Sandor Csudai ] . www.facebook.com/csudaisandor
photo: [ Sandor Csudai ] . www.facebook.com/csudaisandor
Photo: László Mudra – Rockstar Photographers – http://www.facebook.com/festivalphotographers

Ако все още се чудите, разгледайте и официалната галерия, откъдето взехме всички снимки. По-добре, обаче, просто се сдобийте с един от малкото останали дневни билети за фестивала на цена от 59 евро и се отдайте на най-лудото си лято на SZIGET 2016. КУПИ СВОЯ БИЛЕТ ОТТУК 

п.с. И не забравяйте да ни пишете, ако ще ходите. Ще се радваме да се съберем по-голяма българска група. 🙂 

текст: Фатима М. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *