Първият ски и сноуборд център на закрито отваря врати в София

Зимата вече чука на вратата, но за тези, които не могат без ски или сноуборд през цялата година, на разположение ще е първият в страната ни спортен център за ски и сноуборд на закрито. Carve Ski Board & Bar отваря врати скоро и то само на няколко минути от хотел „Плиска“, в непосредствена близост до Sky City Mall. 

Един от основателите, Александър Владовски, споделя: „Carve е създаден от група приятели-ентусиасти, които искаме да дадем на хора като нас възможността да тренират ски и сноуборд в града, независимо от сезона.“

Центърът e подходящ за всички сноубордисти и скиори – независимо дали начинаещи, или напреднали, деца или възрастни. На разположение ще е 9-метрова инсталация тип „безкрайно спускане“, а почитателите на катеренето ще открият 3-метрова механична стена. 

И докато целта на основателите не е да заменят изживяването в планината, то съоръжението несъмнено ще бъде полезно за онези от нас, които търсят усъвършенстване, или искат да покарат, но нямат възможност да пътуват през лятото в търсене на сняг например. Освен това на разположение ще е и тематичен бар, изграден в духа на планината, където ще се прожектират филми и ще се организират разнообразни събития. 

В страницата на проекта във фейсбук следете за повече информация относно откриването!

Снимки: Carve Ski Board & Bar