Wild Berries x Burton Girls Preseason Warm Up: Report

Миналата неделя имахме удоволствието да организираме и станем част от първата ни групова тренировка в подготовка за сезона – Wild Berries x Burton Girls: Preaseason Warm Up at the Move Gym. Домакини бяха нашите приятели от The Move Gym в лицето на страхотните инструктори Мая и Милен. Заедно с тях, Burton Girls Bulgaria и Oshee Bulgaria, успяхме да спретнем едно наистина цветно и забавно събитие, където всяка от нас загря мускулите си и ставите преди сезона, научи някое ново упражнение за разтягане или загряване и най-вече – си тръгна с подаръци и голяма усмивка.

Вижте сами как мина нашата неделя: 

В 11:30ч. модерната и уютна зала на The Move Gym започна да се пълни с  първата група участнички за деня. Цветното пространство бързо се изпълни със смях и жлъч и тренировката можеше да започне.

Както и в планината, така и в залата, винаги се започва със загрявка. С усмивка на лице, Мая и Милен ни помогнаха да се подготвим за предстоящия час с лесни и приятни загряващи упражнения. 

снимка: Антонио Вълчев

В залата цареше страхотна атмосфера, придружена от приятната музика, която само ни мотивираше още повече.

снимка: Антонио Вълчев

15 минути по-късно, Мая и Милен ни показаха основната част от тренировката за деня. Двамата инструктори ни бяха подготвили чудесна комбинирана програма от елементи на функционална тренировка и виняса флоу йога, през които преминавахме плавно. Залата бе разделена на 10 основни позиции и упражнения, които целяха да натоварят различни групи от тялото ни. 

снимка: Антонио Вълчев


Времетраенето на всяко упражнение беше 30 секунди, вместо брой повторения и така всяка участничка можеше да се натовари според възможностите си. 

снимка: Антонио Вълчев

Досега не бяхме правили упражнения с ластици и останахме повече от приятно изненадани! В програмата имаше 2 упражнения с ластици  за различни мускулни групи, които макар че отстрани изглеждаха лесни, се оказаха едно приятно предизвикателство. 

снимка: Антонио Вълчев

Заедно с това, имахме възможността да опитаме и скокове от място. Супер забавно упражнение, което макар и изтощаващо, беше едно от любимите ни за деня. 

снимка: Антонио Вълчев


От OSHEE Bulgaria се бяха погрижили да не останем жадни в кратките моменти на почивка между упражненията и всяка една от нас можеше да опита вкусните им, утоляващи жаждата, напитки. 

снимка: Антонио Вълчев
снимка: Антонио Вълчев

Въжетата! Нямаме идея как се наричат, но пък бяха истинско забавно упражнение, което всяка една от нас изпълни с усмивка.

снимка: Антонио Вълчев

3 кръга х 10 упражнения по-късно, изморени и доволни, приключихме с динамичната част от тренировката и се отдадохме на заслужено разтягане на мускулите ни. Berry tip: Независимо какво тренирате, старайте се да отделяте по 10 мин. за стречинг след това. Именно тези 10 дни ще ви помогнат да избегнете досадната мускулна треска след това. 

снимка: Антонио Вълчев
снимка: Антонио Вълчев

За край дойде и най-сладката част за всички – подаръците! OSHEE Bulgaria и Burton Girls Bulgaria бяха приготвили подаръчни торбички за всяка една участничка. В тях момичетата откриха няколко вида изотонични и витаминни води от OSHEE, заедно с чудесни стикери и ключодържател на Burton. Момичетата също така се сдобиха и с ваучери за намаление за най-новата колекция на Burton в Drop In Core Shop

снимка: Антонио Вълчев
снимка: Антонио Вълчев

Ето как реагираха момичетата: 

снимка: Антонио Вълчев
снимка: Антонио Вълчев
снимка: Антонио Вълчев

За финал искаме да благодарим на всички вас, които дойдохте, за да тренираме заедно в неделя. Благодарим и на OSHEE Bulgaria и Burton Girls Bulgaria за това, че подкрепят момичетата с активен начин на живот и у нас, както и на нашия страхотен бери фотограф Антонио Вълчев, че за пореден път ни изтърпя! 🙂 

И най-вече благодарим на The Move Gym и Мая и Милен за страхотното отношение и времето, което ни отделиха. Нямаме търпение да тренираме отново заедно! 🙂