Как да влезнем във форма за лятото с кондиционни тренировки и Паскал Дичев

Ето, че снега лека полека се разтапя и е време да преминем на лятна вълна.

С наближаването на летния сезон идва време да се замислим дали сме в достатъчно добра форма за късите панталонки и да се погрижим за телата си. За целта на помощ идва Паскал Дичев от MaxFit, който се погрижи за нас с тренировка и ценни съвети преди зимния сезон.

Тази събота, 18-ти ноември, имаме удоволствието да ви поканим на отворена тренировка с кондиционния треньор на българския национален отбор по сноуборд – Паскал Дичев.  Паскал ще ни помогне да се запознаем принципите на кондиционната подготовка, как да изградим качества (сила, издържливостта,баланс координация,мобилност) и да се пазим от травми. Как да се включите: Тренировката е безплатна и е отворена за момичета и момчета. Няма ограничение в броя на участниците. Не е необходимо предварително записване.  Кога: 18 ноември, събота, 10:30ч. Къде: Стадион Раковски Какво да носим: Топли и удобни дрехи и обувки подходящи за спорт, резервна тениска, вода и добро настроение.

Другата седмица, 19-ти април, четвъртък, имаме удоволствието да ви поканим на отворена тренировка с Паскал Дичев. 
Паскал ще ни помогне да се запознаем принципите на кондиционната подготовка, как да изградим качества (сила, издържливостта, баланс, координация, мобилност) и да се подготвим за лятото.

Как да се включите: Тренировката е безплатна и е отворена за момичета и момчета. Няма ограничение в броя на участниците. Не е необходимо предварително записване. 

Кога: 19 Април, четвъртък, 18:40ч.
Къде: Стадион Раковски
Какво да носим: Удобни дрехи и обувки подходящи за спорт, резервна тениска, вода и добро настроение.

За първите дошли ще има напитки от нашите приятели от Oshee Bulgaria, както и ще може да заредите с един полезен шот колаген от Collagen Pro-Active.

https://youtube.com/watch?v=HMDm7uOOIMI

Освен това накрая на тренировката ще има и томбола с награди подсигурени от магазини SLS.

Очакваме Ви!