Winter 2018/2019: А Very Berry Photo Gallery

С присъщата за всички берита по света нотка несериозност и разсеяност, най-накрая обединихме мозък и време в едно, за да съберем най-любимите си снежни спомени от вече изминалата зима. Сезонът в България беше щедър за всички ни и успяхме да хванем невероятни дни в планината. Всяка една от нас дишаше за уикендите, когато мятахме екипировката в колите и отпрашвахме към снежните върхове. Благодарни сме за онези blue bird дни с пръхкава пудра, когато усмивките не слизаха от лицата ни. Зимата за нас е свобода, но и преди всичко приятелство заради всички моменти на щастие, които споделяме заедно. Ето затова решихме да си ги припомним още веднъж, преди да заменим дъските с джапанки и бански. 🙂 

Winter never disappoints <3 

Girls just wanna have fun! Oбожаваме вайба на тези снимки, направени в Боровец в един от най-приятните дни от този сезон. Снегът беше в изобилие, клековете на Маркуджиците – пълни, и само чакаха да да бъдат нашарени от следи. Разкошните кадри са на Георги Даскалов – Агента, който стоически изтърпя високочестотните писъци от еуфория. Благодарни!

Снимки: Георги Даскалов – Агента за MyBorovets

Понякога непланираните срещи с приятели в планината се превръщат в едни от най-страхотните дни за сезона. И най-вече, когато историята включва три ухилени шматки и огромен пакет желирани бонбони. Betty, we miss ya <3

Най-любимото място за каране на Кали е Добринище, особено когато горите са пълни с пухкава пудра и добри приятели. 

Aint no other place like the home mountain! Липсват ни снежните приключения на Витоша, сутрешните полудневките преди работа и ослепителното слънце на Черни връх!

И тази година пътуването ни до френските Алпи беше епично, въпреки недостатъчното количество сняг. Много усмихнати лица в Les 2 Alpes (Двете Алпи), който посетихме по време на зимния трип до Serre Chevalier/Briancon. Гледката от най-високия караем глетчер в Европа е зашеметяваща и сме супер щастливи, че за втора поред година успяхме да се качим на 3600 м. Страхотните снимка са благодарение на Dices and Dots.

Докато ние се забвалявахме в Двете Алпи, Севето посети съседния курорт Le Grave, известен като една от най-опасните фрийрайд зони в Европа. 

Не можем да си мечатаем за по-велико закриване на сезона от майската пудра, която хванахме на глетчера Щубай в Австрия. С Фати отскочихме в последните дни на април до Инсбрук, за да навестим наши приятели и да се полюбуваме на Алпите за последен път за тази зима. За наш огромен късмет оцелихме солидна прогноза и само за 3 дни на най-високия тиролски глетчер паднаха около 70 см нов сняг. Лек живот 🙂 

Последната снимка от фото разказа ни е от гръцкия курорт Фалакро, който ни остави без думи! Цялата история за трипа да гръцкия курорт можете да прочетете тук.

Надяваме се, че и вие сте имали вълнуващ, снежен и безавариен сезон! Макар и с лега носталгия се сбогуваме с зимата за няколко месеца, но с нетърпение посрещаме летните приключения. Предстоят ни сърф кемпове, колела, пътувания по фестивали и какво ли още не.  Следете страницата ни във facebook, където ще се опитаме да ви споделяме повече. Желаем незабравимо лято на всички! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *