Wilder Summer – Най-дивото лято с най-дивото списание

Всичко започна преди малко повече от два месеца и както най-хубавите неща в живота се случват без да ги планираш много много, така и идеята за Wilder се роди съвсем спонтанно.  Wild-Berries е не просто сайт, медиатор и източник на информация, свързана със света на спорта и здравословния начин на живот. Wild-berries е общество и като всяко едно общество и ние се учим, порастваме и се развиваме. Естественият ни стремеж към това ни доведе до следващата стъпка в нащето израстване – нащето първо печатно издание, носещо името Wilder. А защо Wilder, ами просто защото с всяка една година ставаме все по-диви и по-диви, нали все пак сме си дивите боровинки. Страстта ни към живота извън панелния блок, желанието ни да прекарваме свяка минута активно и сред природата са и движещата сила в този нов проект. Идеята на Wilder е да бъде ваш гид в света на екстремното, културата и здравословния начин на живот. Да ви съпътства в свободното ви време или пък просто да стане онази малка книжка, която пъхате в чантата си преди да излезнете от вкъщи, за да четете в автобуса или докато чакате приятелите си за среща. Едно небрежно четиво, с което да се забавлявате и да научавате нови и интересни факти и събития от света на спорта и аутдор културата, а защо не и да ви накара да станете следващия автор на пътепис за далечно приключение. Пожелаваме вии приятно четене и ще ви чакаме на представянето на най-довото списание Wilder, този петък – 19 Август, в клуб Switch

Wild-Berries не e просто сайт, медиатор и източник на информация, свързана със света на спорта и здравословния начин на живот.

Wild-berries е общество и като всяко едно общество и ние се учим, порастваме и се развиваме.

Естественият ни стремеж към това, ни доведе до следващата стъпка в нашето израстване – нашето първо печатно издание, носещо името Wilder Summer.

А защо Wilder, ами просто защото с всяка една година ставаме все по-диви и по-диви, нали все пак сме си дивите боровинки.

Страстта ни към живота извън панелния блок, желанието ни да прекарваме свяка минута активно и сред природата, са и движещата сила в този нов проект.

Идеята на Wilder е да бъде ваш гид в света на екстремното, културата и здравословния начин на живот. Да ви съпътства в свободното ви време или пък просто да стане онази малка книжка, която пъхате в чантата си преди да излезнете от вкъщи, за да четете в автобуса или докато чакате приятелите си за среща. Едно небрежно четиво, с което да се забавлявате и да научавате нови и интересни факти и събития от света на спорта и аутдор културата, а защо не и да ви накара да станете следващия автор на пътепис за далечно приключение.

Пожелаваме Ви приятно четене и ще ви чакаме на представянето на най-довото списание Wilder, този петък – 19 Август, в клуб Switch