Wildberries част от Световния ден на снега на Боровец 20.01.2018

И тази година ще бъдем част от програмата на Световния ден на снега на Боровец.

Ако искате да се видим и да покараме заедно може да ни намерите от 12 до 14 ч. на фън парка пред хотел Рила. Ще може да научите някой друг нов трик или пък точно тогава да се научите да пързаляте уреди. Ние ще сме там да Ви помогнем.

Вижте видеото от 2015: ще отбележи Световния ден на снега с безплатни уроци, импровизирани състезания и демонстрации, музика и развлечения за цялото семейство. Празникът ще започне в 9 часа с безплатни занимания за най-малките в детски парк „Борокидс“. Там момчетата и момичетата могат да направят първите си стъпки в ските под ръководството на ски инструкторите от училище „Бороспорт“. В 10 часа идва ред на по-големите, които искат да се научат да карат ски и сноуборд. Те могат да ползват безплатнo обучение от учителите на „Бороспорт“. Записването започва още в петък, в офиса на ски училище „Бороспорт“ или на тел. 0882 19 68 48, като заниманията са от 10, 11, 13 и 14 часа. Всеки, който мине успешно курса на обучение, ще получи специален сертификат. Малко по-късно, около 12 часа, легендата на българските ски Петър Попангелов ще бъде главен съдия и коментатор на импровизирано състезание по слалом. То ще се проведе на плаца пред хотел „Рила“ и ще даде шанс на най-малките скиори да докажат качествата си на състезатели. Именитият ни скиор ще дава съвети, ще раздава автографи и ще се снима с всички свои почитатели. Феновете на екстремното каране също има какво да видят и да научат: в Сноу парк „Бороспорт“ ще има демонстрации на момичетата от Wild Berries и на шейпърите на съоръжението. Начинаещи и напреднали любители на фристайла ще имат възможност да се учат от про-тата от Wild Berries, които ще предоставят безплатни уроци от 12.00 до 14.00 часа. В 11 часа експертите от БАССЕС (Българска асоциация по ски свободен и екстремен стил) организират за приятелите на снега лов на съкровища. Малки и големи ще откриват играчки и лакомства със специален уред, предназначен за спасяване на затрупани от лавини. От Планинската спасителна служба също ще се включат в празника с урок за безопасността в планината, като ще присъстват планински водачи с куче и моторна шейна. През целия ден дневната лифт карта за деца от 7 до 13 години ще струва 1 лев, а събраните средства ще отидат във фондация „Петър Попангелов и приятели за Боровец“.

https://www.youtube.com/embed/MH4Q0CKqSas

и 2016г.

World Snow Day 2016 Balkan Wild Edition from wildberries on Vimeo. Боровец ви очаква в събoта с много сняг и слънце, специално за Световния ден на снега!

Курорта ще отбележи Световния ден на снега с безплатни уроци, импровизирани състезания и демонстрации, музика и развлечения за цялото семейство.

Празникът ще започне в 9 часа с безплатни занимания за най-малките в детски парк „Борокидс“.

Там момчетата и момичетата ще могат да направят първите си стъпки в ските под ръководството на ски инструкторите от училище „Бороспорт“.

В 10 часа идва ред на по-големите, които искат да се научат да карат ски и сноуборд. Те могат да ползват безплатнo обучение от учителите на „Бороспорт“.

Записването започва още в петък, в офиса на ски училище „Бороспорт“ или на тел. 0882 19 68 48, като заниманията са от 10, 11, 13 и 14 часа. Всеки, който мине успешно курса на обучение, ще получи специален сертификат.

Малко по-късно, около 12 часа, легендата на българските ски Петър Попангелов ще бъде главен съдия и коментатор на импровизирано състезание по слалом. То ще се проведе на плаца пред хотел „Рила“ и ще даде шанс на най-малките скиори да докажат качествата си на състезатели. Именитият ни скиор ще дава съвети, ще раздава автографи и ще се снима с всички свои почитатели.

Ние започваме също от 12 часа с демонстрации и фрийстайл уроци. 

В 11 часа експертите от БАССЕС (Българска асоциация по ски свободен и екстремен стил) организират за приятелите на снега лов на съкровища. Малки и големи ще откриват играчки и лакомства със специален уред, предназначен за спасяване на затрупани от лавини. От Планинската спасителна служба също ще се включат в празника с урок за безопасността в планината, като ще присъстват планински водачи с куче и моторна шейна.

През целия ден дневната лифт карта за деца от 7 до 13 години ще струва 1 лев, а събраните средства ще отидат във фондация „Петър Попангелов и приятели за Боровец“.

Боровец ви очаква в събoта с много сняг и слънце, специално за Световния ден на снега!

Очакваме ви и ние!