Wild Berries на гости на Тангра Мега Рок Радио

Снощи имахме невероятната възможност да гостуваме в студиото на Тангра Мега Рок Радио и предаването на Веско Райков – “Пришълецът 2112″!

Говорихме си за началото на Wild Berries, за лавинна безопасност при извънпистово каране на ски и сноуборд, за протекции, за състоянието на лифтовете и пистите в България, за воденето на по-активен и осъзнат живот, че даже и малко за политика.

Момчетата от радиото ни посрещнаха топло на вратите на студиото с усмивки и с предложение за червено вино и бира. За съжаление не можахме да им кажем “Наздраве”, защото бяхме мобилни, но това не попречи разговорът да протече приятно и в изцяло приятелски и лежерен стил. Няколко души от екипа се включваха в разговора и се смяхме изключително много.

Студиото им, пък, беше облепено с хиляди стикери и имаше толкова много неща за разглеждане, че на моменти беше трудно да се съсредотичим върху разговора, което обаче не беше пречка да минем през най-различни теми. Не изпускайте предаването, всеки може да открие нещо за себе си из дискусиите ни.

Можете да ни слушате днес в предаването “Пришълецът 2112” на Васко Райков (06.10.2016) в 16:00 тук.

Ако не можете да ни слушате по това време, тук може да видите програмата и изберете удобен за вас час през идната седмица, когато ще се излъчват повторенията. След това предаването може да бъде намерено тук.

Искаме и да благодарим на момчетата от Тангра Мега Рок Радио за поканата и гостоприемството. 🙂