Tasting the Sweetnees of Summer….Berry by Berry

Лятото отлита неусетно и оставя сладкия вкус на приключенията, които завладяваха сърцата ни през изминалите месеци. Всяка година с идването на есента се обръщаме с усмивка назад, прехвърляме летните си спомени и се устремяваме към един още по-чакан сезон =)

Странно е как бързо лети времето, когато правиш нещата които обичаш, а ние обичаме това………

“Най-хубавият летен ден беше, когато научихме това малко същество какво е вода, вълни, скали, гмуркане, каяк и водно колело. Следващото, което сме му приготвили е летене с парапланер.”

~ Сандето ~

“Юлските жеги, чистото гръцко море, безкрайните плажове. Планини, морета, прекрасният врачански балкан. Лятото е времето, в което природата те допуска по-близо до себе си”

~ Точи ~

“Слънце, приятели и цветове – толкова малко му трябва на човек, за да е щастлив. Един от любимите ми дни това лято бе по време на фестивала SZIGET в Унгария, където танцувахме на тревата под слънцето, слушайки групи като Rudimental и Major Lazer.”

~ Фати ~

“Лятото посрещнах и изпращам на две колела. Всъщност сезонът за колело е много по-дълъг от лятото, той е винаги и по всяко време.

Успях да завърша успешно няколко крос кънти състезания и да намеря още много нови приятели, с които да споделя страстта си!”

~ Димана ~

“Множество посрещтнати и изпратени слънца с усмивки и добри приятели. Споделянето на преживявания правят моментите незабравими!”

~ Поли ~

“Those who don`t jump will never fly”

~Sunny~

Това лято мислите ми ме теглеха високо в планините – от Казбек, Кавказ до Тевно езеро, Пирин. Дълги преходи през неописуемата красота на Кавказ, изгубване на ледник, първи сблъсък с височинна болест.. до момента, в който осъзнавам, че съм минала малкото конче в Пирин и паническият ми страх от високо е изчезнал! Лятото е прекрасен сезон без значение дали си на море или планина, стига да следваш мечтите си.. и да си с правилните хора!

~Кали~

“Това лято пропътувах хиляди километри, срещнах прекрасни хора, изпращах слънцето, заспивах под звездите, събуждах се на невероятни места, учих се, смях се, приключенствах, понякога бедставах, но съм Благодарна, че мога да правя нещата които обичам и да бъда себе си, защото тогава човек наистина живее” 

~Севе~

Понякога трябва да оставиш неюо прекрасно да си отиде, за да дойде нещо още по-хубаво……

……. пожелаваме ви да бъдете себи си, да не спирате да пътувате, мечтаете и откривате онова, което кара и вас да се усмихвате!!!!!


From All the berries =)