July Morning: 5 идеи къде да посрещнем лятото

На море или на планина? Докато пишем това част от нас пътуват за сърф кемпа ни на Лимнос, а други чакаме на летището в София полета си до Австрия, за да се полюбуваме на Алпите и през лятото. И макар че приключенията ни за тази седмица тепърва започват, с момичетата засегнахме темата за това къде да се съберем за 1-ви юли, за да заедно посрещнем първия юлски изгрев за 2018.

Джулай (на английски: July – юли), или Джулай Морнинг (July Morning – Юлско утро), е традиция в България, свързана с хипи движението, за посрещане на изгрева на 1 юли. Символичното посрещане на изгрева е осмисляно като посрещане на ново начало и очакване на по-добро. В по-широк смисъл това е просто начало на лятото. (източник Wikipedia)

Макар традицията да повелява да празникът (ако може така да се нарече) да се посреща на морето, на нас ми хрумнаха идеи за 5 места, на които бихме се радвали да усъмнем вечерта на 30-ти юни срещу 1-ви юли.  Вижте кои са те: 

1. Akasha Surf School 

2. х. Ловна 

3. Бар Ботаник

4. Боровец Mountain Bike Park

5.  Джулай (на английски: July – юли), или Джулай Морнинг (July Morning – Юлско утро), е традиция в България, свързана с хипи движението, за посрещане на изгрева на 1 юли. Символичното посрещане на изгрева е осмисляно като посрещане на ново начало и очакване на по-добро бъдеще от участниците. В по-широк смисъл това е просто начало на лятото.Джулай (на английски: July – юли), или Джулай Морнинг (July Morning – Юлско утро), е традиция в България, свързана с хипи движението, за посрещане на изгрева на 1 юли. Символичното посрещане на изгрева е осмисляно като посрещане на ново начало и очакване на по-добро бъдеще от участниците. В по-широк смисъл това е просто начало на лятото.