Berry Weekend на шест планини и три държави

Изминалият уикенд ни даде толкова прекрасни емоции и усмивки, огря ни с толкова слънчеви лъчи, че еуфорията ни държи все още, дори и през работната седмица! Няколко берита се бяхме пръснали из Витоша, Рила, Пирин и Осогово, а други караха по величествените върхове на австрийските Алпи и Грузия. Докато чакаме с нетърпение отново да дойдат почивни дни, ще ви разкажем какви ги вършихме събота и неделя! 🙂

В събота сутрин част от крюто се събрахме на витошкия Голи връх, за да караме в горите на бай Кръстьо. За съжаление голяма част от снега там се е стопил за сметка на солидната ледена кора, която превръща последните 300 м. до лифта в адска мъка. Home mountain обаче никога не ни е подвеждала и след кратък преход открихме перфектните бели склонове с пухкава пудра.

Катеренето нагоре никога не е било по-приятно при вида на красивите линии, плъзнали по склона пред нас!

По същото време други берита успяха да покарат под следобедното слънце на Боровец, където също имаше изобилие от сняг. Маркуджиците бяха пълни до горе и грейнали от ослепителното февруарско слънце. 

Накратко събота ни даде много смях, закачки, слънчеви бани и няколко “мазни” спускания, придружени с приятен планински преход!

Неделя също беше толкова интензивна и ни завари на различни планини. Слънчевата прогноза ни изкуши да се качим колкото се може по-нависоко, чак до Черни връх! 

Слънчицето беше също толкова ослепително и на Маркуджиците, където все още има много игра в клековете.

Бери Поли прекара уикенда в Гудари, Грузия ини изпрати спиращи дъха гледки от Кавказ, но за това ще разказжем подробно съвсем скоро!

Мина пък ще изкара остатъка от сезона в Австрия и само можем да предполагаме колко много курорти е успяла да обиколи за последните дни! Снимките са от олимпийския курорт Axamer Lizum.

Имаме и малко снимки от Севето, която цял сезон се забавлява на Банско.

Събрахме доволно количество тен на маска, много Витамин D и прекрасни спомени за едни от най-готините дни каране през този сезон!

Успешна седмица и до скоро!