Зимно пазарче в бар Switch

Всички знаем колко е важна хубавата екипировка за зимните спортове и колко е трудно да намериш “твоето нещо”. А още по-добре знаем, че екипировката, която ни е радвала, но вече не ползваме, може да бъде много полезна за някой друг. Затова решихме за втора поредна година да се съберем и не само да продадем старите си неща, но и да се приберем с нещо новичко.

Бяхме на гости на нашите приятели от бар Switch, където всеки вихреше въображението си, подреждайки щанда си.

A така изглеждаше нашият щанд. Снимка: личен архив

Oще към 11 започнахме да се събираме и да въртим очи за находки. А такива имаше много – от различни стилове и разцветки якета и панталони, шарени чорапки и дъски, до ръчно плетени шалчета и шапки 🙂


Да обикаляш с топло кафе в ръка и да си бъбриш с усмихнатите “продавачи”, докато разглеждаш многото изгодни нещица – ето това е добро начало на неделята! Освен нови съкровища се запознахме с много интересни хора, изкоментирахме любимите си спортове и се забавлявахме много!
Цъкащите малчовци и игривите кученца доста разведряваха обстановката.

Имахме и малка изненада за всички присъстващи – томбола с награди! Вила Комета бяха осигурили страхотна награда – зимен уикенд за 4-ма през Януари в Пампорово. А ние бяхме подготвили 3 топли шапки като утешителни награди.

Какво прави неделята запомняща се? Това да си на едно място с готини и позитивни хора, с които споделяте една страст към зимните спортове, да си бъбриш с приятели, да припечелиш някой лев като освободиш място за нови съкровища и да се сдобиеш с нещо новичко за идните месеци!

Изключително сме на благодарни на бар Switch, който ни осигури терен, приятна музика и хубави напитки! Благодарим и на всички, които дойдоха и допринесоха за хубавото настроение!