„Сръчна Коледа с Трион“ – работилничка за коледни подаръци

„Сръчна Коледа с Трион“ е едно събитие целящо да събере голяма група сръчни ентусиасти, които да изработят със собствените си ръце специален подарък за любим човек.

Празниците са едни от моментите, в които можем да дарим повече внимание и дори да го претворим в обект светлина. Точно това е и темата на тазгодишната коледна работилница, организирана от момичетата наателие Трион.
Стари ски, тухли, дървен материал, кабели, крушки, щепсели, филц, фасунги
и др. ще се съберат в едно, за да се превърнат в страхoтни светещи подаръци.

За хората, които се кефят на зимните спортове определено изработката на настолна лампа от ски би се превърнала в поредното екстремно преживяване. Ако имате чифт стари неизползваеми ски, които сантиментално държите все още в гардероба си, време е да си отдъхнете и да им дадете шанс да разкрият и други черти от характера си.

Представете си друга сцена – отваряте с нетърпение коледния си подарък, който тежи доста и се чудите какво е това, което се крие вътре. Разопаковате и..  “А, тухла!”. И не, това не е шега – може да направите уникална лампа от тухла, да и поставите от онези готини винтидж крушки, цветен текстилен кабел и се превръща в едно истинско бижу на домашния уют.

Предизвикан си да бъдеш Белобрадия старец с ателие Трион и да покажеш истинските си умения. Имаш възможност да избереш една от двете работилници, които ще се проведат в неделния ден преди Коледа, на 18 декември в „Клуб на пътешественика“.

Повече за събитието можеш да видиш тук.

Виж още: Върховете от ски на ателие ТРИОН