Сноуборд по улиците на София – мисията възможна

Снегът най-накрая е тук и е истинска зима! Напук на минусовите температури, местните райдъри и наши приятели Борислав Камилов – Бобо, Веселин Пейчинов и Иван Иванов доказаха, че снегът в града има доста повече приложения от това само да затруднява движението по улиците и бяха едни от първите, които откриха сезона на street (улично) каране в София.

снимка: Борислав Камилов – Бобо 

И така, докато някои от отравяха и заравяха колите си, други хванаха лопатите и покараха сноуборд в града. Уловени от обектива на талантливия Бобо (вижте фотографската му страница тук), снимките от фотосесията ни припомнят, че можем да гледаме на зимните улици на града в една малко по-различна и забавна светлина.

снимка: Борислав Камилов – Бобо

Дори и да не можете да карате из улиците, излезте навън и вземете най-хубавото от зимната приказка, която ни заобикаля. Дали ще направите снежен човек или ще помогнете на съседите с изчистването на площите пред входа – няма значение. (Почти) всички занимания в снега са забавни и носят най-сладката умора. 

За още зимно вдъхновение ви препоръчваме да разгледате по-обстойно и страничката със снимки на Бобо във фейсбук. Бобо е активен през всички сезони и е виновникът зад снимката на корицата на зимния брой на Wilder.