Неочаквано добър Winter Cup – Витоша, 03.03.2017 – Репорт

Toзи петък, в деня на един от най-българските празници през годината – 3-ти март, милата ни и близка планина Витоша бе домакин на едно неочаквано добро събитие.

Неочаквано добрият Winter Cup на A-team Xchallenge превърна писта Заека до хижа Алеко във фрийстайл и слалом трасе, в което малки и големи, каращи и некаращи, можеха да вземат участие в най-различни забавления през целия ден. 

В разнообразната програма за деня влизаха състезание по слалом, rail jam, масово пускане с лопатки и други игри, а на място за музиката се грижеше DJ Sava, освен в моментите, в които националното ни самочувствие беше подхранвано от красивите звуци на гайдарите и техните гайди.

снимка: Симона Игнатова

Ние пристигнахме на място към 10 сутринта, за да се запишем за участие и останахме повече от приятно изненадани от сетъпа, който организаторите бяха приготвили – 2 скока, donkey рейл (рейл с чупка), прав рейл, rocket, тръба, прав бокс и dancefloor бокс бяха уредите, на които участниците в rail jam-a можеха да покажат стил и умения пред очите на журито по време на rail jam-a. (състезание в свободен формат, където няма ред и карачите карат и се забавляват, докато съдиите оценяват триковете им.)

снимка: Симона Игнатова

Времето беше с всички нас и на място можеше да видите не един или двама души по тениски под лъчите на яркото слънце. Заредени с ентусиазъм и желание се включихме в rail jam-a и денят за нас започна. Тук е мястото да отбележим и да благодарим на организаторите за идеалните уреди. Рейловете и боксовете бяха страхотни и дори и след кратка загрявка (която си е винаги задължителна:) всеки карач можеше да се отпусне и да кара с усмивка на лице. 

снимка: Симона Игнатова

Марио Беньо, както винаги, показа стил и спечели наградата за най-добър трик на скока. 

снимка: Симона Игнатова

За най-стилен на рейловете заслужено беше признат Павел Кристов, а призовете в катерогия Young Blood обраха Анастас Сънков и Иван Иванов. 

Всички 4 момичета, които участваха, дадоха най-доброто от себе си и получиха награди за това. Нашия founder и berry шеф Съни спечели наградата за най-добър трик.  

снимка: Симона Игнатова

Фати спечели приза за най-добър райдър при мацките. Беше си един добър ден за беритата! 🙂

снимка: Симона Игнатова

Ето ги и всички резултати:

Best rider Snowboard – Петър Гьошарков
Best rider Ski – Тони Черешаров
Best woman Snowboard – Фатима Меграби
Best woman Ski – Теди Дамянова
Best trick Ski (Rails) – Виктор Калайков
Best trick Snowboard (Rails) – Павел Кристов
Best trick Ski (Jump) – Николай Найденов
Best trick Snowboard (Jump) – Марио Беньо
Young Blood Ski – Димитър Козаров
Young Blood Snowboard – Анастас Сунков
Специални награди: Old School – Илиян и Илиян

Използваме възможността да благодарим на A-team Xchallenge за перфектната организация и условия. Събитието беше страхотно и ни зареди с много усмивки и настроение. Ще очакваме с нетърпение следващите ви мероприятия! 🙂