Най-доброто от ON! Fest 2017

Този уикенд имахме удоволствието да бъдем част от ON! Fest 2017. Цветното и динамично събитие събра на едно място любители на спорта, гейминга, анимето, дрифта и какво ли още не, за 2 незабравими фестивални дни. 

За нас това бе първо посещение и участие на ON! Fest и останахме повече от приятно изненадани. Залите и уличките из Интер Експо център бяха изпълнени с готини и усмихнати хора на всякаква възраст, дошли да се потопят в неповторимата атмосфера на събитието. Колоритната и разнообразна програма предлагаше по нещо за всеки и макар че самите ние бяхме част от спортната зона (ON! Sport), всяка една от нас с любопитство и желание разгледа всички фестивални зони.

Едни от най-известните гости на фестивала бяха англичаните от светоизвестното паркур крю Storror. На място момчетата се разхождаха съвсем свободно и се смесиха с цветната тълпа от хора преди да ни демонстрират стил и умения на въздушната възглавница и специално изградената площадка за паркур и фрийрън.

Точно до freerun&parkour зоната, можеше да тествате баланса си и получите ценни уроци за ходене по въже от Люси Иванов и компания. 

снимка: ON! Fest

За любителите на височините имаше и кула за скачане с въздушна възглавница, където всеки желаещ можеше да скочи и усети адреналина от свободното падане. 

При нас, пък, всеки посетител можеше да пробва цветните и готини дъски на Kahuna Creations и получи ценни съвети за карането на лонгборд от Мартин Раднев и crew. 

снимка: Petar Milev x Sport Photography


Заедно с това бяхме приготвили и balance board и HalfBike. С удоволствие показахме на малки и големи как да пробват баланс борда и поставят първите си стъпки върху педалите на Halbike-а.

снимка: Petar Milev x Sport Photography

Любителите на сноуборда с желание се включиха и в тренировките на сухо със сноуборд, като някои малчовци направо ни смаяха с това колко бързо научаваха трикове. 

снимка: Petar Milev x Sport Photography

Освен това, нашето малко и цветно кътче предлагаше и място за отмора върху цветните и удобни парашутки, разположени на сянка, далеч от лъчите на жаркото слънце. Всеки желаещ можеше да отпочине и се включи в напредварата за наградите от томболата ни. Приятелите ни от Contrabanda Store зарадваха двама щастливци с по чифт готини и цветни слушалки Skullcandy, а Harmonica Foods наградиха един от посетителите с голям кашон със здравословни вкусотии от марката.

снимка: Petar Milev x Sport Photography

Високите температури не изплашиха и косплей феновете и в ON! Anime зоната видяхме страхотни и чудати костюми от познати и непознати филми и анимета. 

снимка: Petar Milev x Sport Photography

Междувременно, в ON! Gaming зоната беше пълно със запалени геймъри от всякакви възрасти, които имаха възможността да опитат различни VR (virtual reality) симулации и закачки. 

снимка: Petar Milev x Sport Photography


За капак на всичко, организаторите бяха подготвили и взимащо дъха дрифт шоу с коли и мотори, където видяхме някои от най-добрите българи в тези дисциплини.

снимка: Petar Milev x Sport Photography

Ние закрихме фестивала в неделя следобед, гледайки финалите по брейк на ON! Party сцената, където музиката и настроението ни подтикнаха да си вземем по една студена бира, за да погледаме стилните и фънки движения на финалистите. 

Уморени, но щастливи, закрихме първия за нас ON!Fest и се прибрахме доволни и щастливи. Използваме възможността да благодарим на всички, които минаха през нашия кът, както и на организаторите, затова че ни направиха част от това страхотно събитие.

снимка: Petar Milev x Sport Photography

Разгледайте всички снимки от фестивала в галерията ни във фейсбук.