Музиката, която нямаме търпение да чуем на UNTOLD 2016

Вече ви разказахме, че смятаме да зачислим UNTOLD Festival 2016 към поредицата ни от фестивални приключения за това лято. Остават само три дни докато натоварим багажа за Клуж-Напока! Без съмнение румънският фестивал ще се окаже едно от най-яките  изживявания за летния музикален сезон, имайки се предвид бруталния лайн-ъп, който организаторите са подготвили. 

И тък като лятото за нас минава най-вече в пътувания и много танци, нямаме търпение да чуем част  от любимите ни изпълнители, този път в Румъния. Ето и част от парчетата, които очакваме да гледаме на живо на UNTOLD 2016!

1. Аfrojack – Summer Thing 

Летният хит на холандския диджей от лято 2015 оглавява музикалните класации на три континента – от САЩ, през Европа чак до далечна Япония.  Първата асоциация, когато чухме това парче за първи път беше фестивал! Ето, че сега наистина ще я слушаме на UNTOLD 2016! Щастие! 🙂

2. Parov Stelar – The Sun

Tова е парчето, посветено на всички пътешественици, които не спират да преследват слънцето из различните места по света. А Parov Stelar са от музикантите, които колкото и пъти да ги слушаш, никога не омръзват! 

3. Rudimental  – Go Far

Няма смисъл да изпадаме в лирически отклонения за Rudimental – всички знаем колко велики са те! Истинско удоволствие е да гледаш целия бенд на живо, защото малко са изпълнителите, които могат да правят дръм енд бейс на момента пред очите на феновете. И въпреки чe на фестивала ще е само DJ set, сме сигурни, че ще подскачаме неуморно под звуците на любимите ни парчета.

4. Ella Eyre – Good Times

Огнената Ella Eyre веднага прикова вниманието ни, разглеждайки лайн-ъпа на фестивала. След миналогодишния й концерт в България можем да кажем само едно – искаме още! 

5. NNEKA – Shining Star

Нигерийската музикална легенда NNEKA е от онези изпълнители, които моментално приковават вниманието с невероятния си глас и сценично присъствие. За нас ще е чест отново да имаме шанса да присъстваме на нейн концерт! 

6. Lost Frequencies – Are you with me?

Вижте повече инфо за фестивала тук!

Пълният лайн-ъп може да намерите тук!

Текст: Марина Юнакова