„Месец в Индонезия“ с Ники и Бианка от Wild Home Dreamers

Вероятно сте чували за Бианка и Ники – колоритна двойка с пътешественически дух и мечти, създатели на блога Wild Home Dreamers

В блога си двамата ни правят част от приключенията си по цял свят и ежедневно ни припомнят, че всяка идея за трип, колкото и невъзможно и далечно понякога да звучи, е постижима, стига да я предследваш с правилния човек.  

След като прекараха последните няколко месеца извън континента, Ники и Бианка са отново в България и ще се опитат да ни потопят в атмосферата на една от най-популярните сърф дестинации по света – Индонезия. 

От последното си сърф пътешествие щурата двойка, освен с много истории и завиден тен, се завърна и със страхотни снимки и вдъхновение да ги сподели с всички нас на първата им мини фото изложба – “Месец в Индонезия”. 

снимка: Wild Home Dreamers

“Месец в Индонезия“ ще ни отведе в Бали и къде ли още не следващия четвъртък, 15.06, от 19:30ч. в бар 8/24 на ул. Шишман. 

Като част от програмата Бианка и Ники са предвидили и премиерна за България прожекция на сърф филма на Dion Agius – The Smiling bag.

Вижте трейлъра на филма тук и се присъедете към събитието и във фейсбук: Сърф филм прожекция | Изложба “Месец в Индонезия”.

the smiling bag. extended trailer. from Dion Agius on Vimeo.