Кондиционна тренировка с Паскал Дичев – репорт

Миналата събота, 18.11, имахме удоволствието да продължим подготовката си за сезона с кондиционния треньор на българския национален отбор по сноуборд – Паскал Дичев от MaxFit. Паскал, който тренира с атлети като Сани Жекова, бе така добър да се съгласи да направим отворена, безплатна тренировка на стадион Раковски, на която ви поканихме тук.

Прогнозата за събота не беше обещаваща – 7 градуса, мрачно и влажно време и ние нямахме никакви очаквания за това колко души ще успеем да се съберем. За наша приятна изненада, в 10:30ч. на стадиона имаше над 45 усмихнати лица, готови за спорт, напук на мрачното време. 

Без да губи време, Паскал нареди препятствията, събра голямата група от трениращи за кратко представяне преди да се отдадем на 3 загряващи обиколки на стадиона. 

снимка: Иван Зарков/ Dices & Dots

След това голямата и цветна група се пренареди, за да можем да загреем и ставите ни за предстоящия час натоварване.

снимки: Иван Зарков/ Dices & Dots

Веднъж загрели, можехме да започнем същинската част от тренировката. Паскал бе подготвил страхотна програма от упражнения, които целяха да подобрят нашата издръжливост, координация, сила и баланс.

С усмивки на лице, голямата и цветна група изпълняваше всяко движение с лекота. 

Оказа се, че влажното време ме пречи на никой и само 30 мин. след началото на тренировката всички бяха забравили за това, че навън е 7 градуса. 

снимки: Иван Зарков/ Dices & Dots

Продължихме със скокове с пряпятствия, които въпреки, че бяха доста по-сложни, не се опряха на участниците. 

снимки: Иван Зарков/ Dices & Dots

За финал направихме още 3 обиколки, след като се събрахме за черешката на тортата на деня – томболата с награди и естествено, общата снимка, с която да увековечим деня. 

снимки: Иван Зарков/ Dices & Dots

Благодарим на всички, които станаха рано в събота и отделиха време за спорт, напук на мрачното време. Беше страхотно да видим толкова много от вас на 1 място. Надяваме се да се видим скоро из планините! 🙂

Ако имате желание отново да тренирате с Паскал, свържете се с него като харесате страницата на MaxFit и във facebook. 

Вижте всички снимки от събитието във фейсбук страницата ни.