Зимният брой на Wilder е вече тук!

Преди да се усетим вече е зима и ние имаме удоволствието да ви поканим на представянето на зимния брой на най-дивото списание у нас – Wilder*, тази събота (17.12) на Боровец от 15:00ч.

Наситен с теми, зимният брой ще ни отведе на сърф и сноуборд пътешествие до Япония, ще ни разкаже за историята на фрийстайл ските у нас и ще ни запознае с най-важното при избора на сноуборд и сплитборд. Георги Пелтеков – „Гумата“ ще ни научи как да правим двойно задно салто, а младата надежда Симеон Митрев ще ни сподели какво е да си про сноубордист в България. За черешка на тортата ще прочетем и екслузивните интервюта на Fancy от Too Hard и легендата JP Walker за Wild Berries.

Мястото на откриването ще бъде не по-малко интересно. Домакини ще бъдат нашите приятели от Balkan Snowboards, които в деня на официалното откриване на Боровец, ще ни разкрият и последния си проект. Спота – най-новото и яко местенце, което задължително трябва задължително да посетиш в събота след каране.

Ще можеш да се сгрееш след каране с чаша греяно вино, да изсушиш мокрите си ръкавици, да се запознаеш с нови и готини хора и да си един от първите, грабнали Wilder в ръцете си.

Ще те очакваме, за да заедно поставим началото на един, надяваме се, наистина снежен и успешен сезон.

Присъедини се към събитието тук.

*Зa Wilder – Идеята на Wilder е да бъде ваш гид в света на екстремното, културата и здравословния начин на живот. Да ви съпътства в свободното ви време или пък просто да стане онази малка книжка, която пъхате в чантата си преди да излезнете от вкъщи, за да четете в автобуса или докато чакате приятелите си за среща. Едно небрежно четиво, с което да се забавлявате и да научавате нови и интересни факти и събития от света на спорта и аутдор културата, а защо не и да ви накара да станете следващия автор на пътепис за далечно приключение.