here we go

Здравейте,
С радост Ви представяме първия сайт в България направен за всички момичета, които не спират да преследват мечтите си! Много от тях се занимават със спортове и дейности, които повечето хора намират за мъжки, но истината е, че и момичетата се справят не по-зле от момчетата! За съжаление, много често обаче, остават някак си на заден план.

Периодично ще Ви представяме момичета от различни области в България (и не само), които ще споделят опита, успеха, мечтите и преживяванията си в това, което обичат да правят.

Когато е щастлив човек сякаш прави чудеса. Това чувство, което ни изпълва, кара ни да се усмихнем и някак си да сияем, е това към което всеки се стреми и за което мечтае.  За съжаление то лесно може да ни бъде отнето, но с времето се научаваме кое ни изстисква и как да се пазим от него. Това могат да бъдат неприятни за нас хора, безпокойство, нерешителност, тревога или просто ежедневния стрес . Постепенно се учим обаче и на друго - как да се съвземаме и отново да връщаме усмивката на лицето си.

От всички съвети, които съм чувала за това как да си възвърнеш изгубената енергия, най-добрите са: спорта или хобито, които ни носят удоволствие. Тези моменти, в които бягаме от ежедневния стрес и задълженията, са тези, които ни дават сили да продължим да се борим. Балансът между удоволствия и задължения е основен в уравнението с щастието. Всички знаем, че когато имаме да свършим някаква работа, си налагаме да я довършим, независимо от това дали сме в настроение за нея или не. А относно удоволствията - все си казваме “Може да почака!”.

Всеки е изпитвал колко трудно се върши нещо, когато ти липсва тази необикновена сила, наречена щастие. А какво по-голямо щастие от това да правиш нещо, което ти харесва и ти носи удовлетворение! Независимо дали си в планината и караш сред паудър, дали си във водата на гребена на вълната, дали си във въздуха и разбираш как се чувстват птичките, или просто си в залата и танцуваш на любимата си музика, няма значение къде си, важното е да се чувстваш щастлива от това което правиш, и най-важното да не се ограничаваш да го правиш. Та нали всички живеем точно за тези моменти, които внасят цвета в сивото ни ежедневие и ни карат да забравим за проблемите.

Be happy and keep your smile!

лонгборд уроци