Броени дни остават до началото на ултра крос триатлона
28.08.2016

Ако сте авантюристи, запалени спортисти, ако искате да усетите тръпката от състезанието и адреналина от това да се преборите със себе си. Ако искате да разберете къде е границата на комфорта ви и да се опитате да минете отвъд нея, то следващите няколко реда могат да ви забъркат в едно незабравимо приключение.

 


На 3-4 септември 2016г. районът на град Приморско ще се превърне в притегателен център за всички с достатъчно смелост, издръжливост, желание и мотивация да станат част от първия ултра крос триатлон "Лъвско Сърце".

Предизвикателството Лъвско Сърце включва традиционните три етапа за триатлон с многократно увеличен обем -  3,0 км плуване в залива на плаж "Перла", 110 км XC колоездене в сърцето на Странджа планина и 17 км бягане през най-живописните кътчета на резервата „Ропотамо“.

 

Вдъхновен от приказната природа на България и свободата, която тя дава, екипът на това екстремно състезание е сътворил нещо необикновено.

Мястото е избрано не случайно. Районът на Странджа планина е едно от най-магичните и романтични кътчета у нас. Тук се преплитат култура и традиция, мистика и история.

 

Целта на Лъвско Сърце е да насърчи колкото се може повече атлети да преминат успешно предизвикателството. Средствата за тази цел са и материални, и морални. Повече информация за програмата и условията за участие ще намерите на www.lionheart.bg

източник - официална страница на събитието http://lionheart.bg/

снимки - архив "Лъвско Сърце"

Галерия:
  
лонгборд уроци