Age is just a number - 77 годишен кайтист
05.06.2016

Днешният главен герой в поредицата Never stop, която утвърждава силата на човешкия дух и целеустремеността към осъществяване на мечтите ни, е Дейвид, пенсионер на 77 години от Англия.

Дейвид, загубва жена си в следствие да неизлечима болест, само в рамките на два дни. Тогава животът му се променя, освен болката и празнотата, Дейвид усеща и неистово желание за живот, което го кара да премахне всички граници, които умът му е поставял до този момент. Осъзнал е, че няма време за губене и животът трябва да се живее тук и сега. Започва да пътува из света през по-голямата част от годината и междувременно се запалва по различни екстремни спортове като ски и сноуборд, а безграничната му любов към водата го запознава и с кайтсърфът, а уиндсърфът му е отдавна любим спорт.
За него не е важно на колко години е, защото мисленето му е като на млад човек и докато това е така, той ще продължава да се чувства добре и да изживява всяка една секунда на пълни обороти.
Казва че именно кайтът го съхранява и му дава среда, в която би живял още дълги години.
Хора като Дейвид са един безспорен пример за безграничните възможности които всеки един човек притежава и че много често ние сами си поставяме ограничения и ние сами се подценяваме.
Би било много хубаво ако всеки един от нас осъзнае това без да се е случила трагедия в живота му или поради някаква причина той се е преобърнал на 360 градуса. Ако се научим наистина да живеем живота си, а не само да участваме в него би било добре както за нас, така и за околДнешният главен герой в поредицата Never stop, която утвърждава силата на човешкия дух и целеустремеността към осъществяване на мечтите ни, е Дейвид, на 77 години от Англия. Но той съвсем не е типичнитя пенсионер.

Дейвид, загубва жена си в следствие да неизлечима болест, само в рамките на два дни. Тогава животът му се променя, освен болката и празнотата, Дейвид усеща и неистово желание за живот, което го кара да премахне всички граници, които умът му е поставял до този момент. Осъзнал е, че няма време за губене и животът трябва да се живее тук и сега. Започва да пътува из света през по-голямата част от годината и междувременно се запалва по различни екстремни спортове като ски и сноуборд, а безграничната му любов към водата го запознава и с кайтсърфът, а уиндсърфът му е отдавна любим спорт. За него не е важно на колко години е, защото мисленето му е като на млад човек и докато това е така, той ще продължава да се чувства добре и да изживява всяка една секунда на пълни обороти.Казва че именно кайтът го съхранява и му дава среда, в която би живял още дълги години.

Хора като Дейвид са един безспорен пример за безграничните възможности които всеки един човек притежава и че много често ние сами си поставяме ограничения и ние сами се подценяваме.Би било много хубаво ако всеки един от нас осъзнае това без да се е случила трагедия в живота му или поради някаква причина той се е преобърнал на 360 градуса.

Ако се научим наистина да живеем живота си, а не само да участваме в него би било добре както за нас, така и за околоните.

Още един път се уверяваме, че няма възраст, за да постигнеш това, което ти е на сърцето!

Вижте неговата невероятна история. 

Галерия:
лонгборд уроци