Wildberries Camp на Borovets Allmountain Bike Weekend
19.05.2016

28-ми и 29-ти май е просто поредният уикенд…поредния уикенд, в който да отдъхнете от напрегната работна седмица….поредния уикенд за разходка с бира в парка…поредния уикенд за федербал…поредният уикенд ама друг път.

28-ми и 29-ти май е Borovets Allmountain Bike Weekend.

Хубави хора, на хубаво място, хубаво каране и разбира се хубаво парти.


А ето и повече информация за това, което предстои да се случи.

- На 28-ми и 29-ти май ще бъде открита първата пътека в Borovets Family&Allmountain trail center. Заедно с екипа на Bike Ventures ще бъде развита мрежа от ендуро и cross country трасета в ниската част на планината, за които не е нужно използването на лифт.

Първата пътека е вече готова.

- На 28-ми и 29-ти май Боровец ще бъде част от световното турне на една от най-популярните байк компании - Specilized - Тest the best.

Всеки желаещ ще има възможността да се запише за тест на последните им модели за ендуро, крос кънтри, спускане и шосе.

Bike ventures са се погрижили всяка една от групите да има водачи, които да разведат гостите по определените за целта трасета.

Тъй като лифтовете все още няма да работят, за транспортиране е предвиден и бус.

- На 28-ми и 29-ти май ще бъде и нашият Wildberries Camp. Ще покараме в Borovets family&allmountai trail center. Ще се радваме да се присъедините към нас и да си изкараме един приятен уикенд в планината по женски на Girls only allmountain camp. Събираме се между 10 и 11 пред хотел Рила и от там потегляме по трасетата.

Вечерта след 8, Borovets Allmountain Bike Weekend продължава в Terrace Lounge /хотел Рила/ с хубава музика и хубави коктейли.

Хотел Рила предоставя преференциални цени за нощувка на тези, които искат да останат петък и/или събота вечер.

Легло в студио за 4-ма – 18лв.

Легло в студио за 3-ма – 22лв.

Легло в двойда стая – 30лв.

Легло в единична стая – 42лв.

Цената е на човек на ден в лева и включва: нощувка, закуска на блок маса*, фитнес, ползване на басейн и джакузи, хотелска застраховка, Wi-Fi Internet в лобито на хотела, туристически данък и 9% ДДС. Хотелът разполага с безплатен открит паркинг при наличие на свободни места при пристигане на туристите.

За резервации - Хотел Рила: +359 750 32658

За да получите тези преференциални цени, моля споменете, че сте за байк уикенда (Wild berries camp или Specilized test the best).

Галерия:
лонгборд уроци