Shkorpilovtsi Beach Clean-up April 2016
07.04.2016

ЗА БОКЛУЦИТЕ НЯМА ПОЧИВКА!!!

Затова пак ние трябва да се погрижим те да са далеч от морето.

Surfrider Foundation Sofia отново обединява усилия с Yo-Ho-Hostel в почистването на плаж Шкорпиловци: http://www.oceaninitiatives.org/en/collecte/8662.

Както винаги, сборният пункт за тези, които не знаят мястото, е пред YO-HO-HOSTEL на адрес: гр. Варна, ул. Русе 23, в 11:30 ч. на 16.04.2016 г. За останалите: на плажа в 12:30 ч. 

За шеста поредна година Surfrider Sofia организира почиствания в началото на пролетта, така че кампанията няма нужда от допълнително представяне. Точно толкова са и годините, в които Yo-Ho-Hostel e верeн партньор за плажовете по северното ни крайбрежие.

През цялото това време Surfrider Foundation Sofia насърчава вас, доброволците, да пазите морето от боклуци, да се включвате в ежегодните почиствания и да организирате сами такива. Включете се и сега.

И този път ръкавиците, чувалите за боклук и веселата компания са осигурени :)

Ако търсите транспорт за почистванията или пътувате към тях и имате свободно място в автомобила, споделяйте на страницата на събитието.

Ако 16-ти април не е вашата дата или не можете да се включите на точно това място, елате на следващото почистване на юг на 23-ти април. Ако пък и тогава не можете, но сте мотивирани да почистите близък и любим плаж, Surfrider Foundation Sofia ще ви помогнат да станете сами организатори и да привлечете съмишленици и ентусиасти. В този вариант винаги можете да регистрирате почистване на страницата на глобалната инициатива: http://www.oceaninitiatives.org/, като информирате на sofia@surfrider.eu и те ще се свържат с вас, за да ви подкрепят в името на нашето крайбрежие.

Присъединете се към Surfrider Foundation Sofia на 16-ти и 23-ти април за по-чисти плажове! Морето има нужда от нас!


Галерия:
лонгборд уроци