Спечели преносима батерия TP-Link TL-PB10400 - необходимост при преходи и пътувания
30.03.2016

Всички ние обичаме да прекарваме свободното си време на открито, търсейки последната незастроена педя там, някъде в неземно красивите български планини, сред снежно белите Пирински върхове, неповторимия Балкан или магичните източни Родопи или пък може би някъде там край Черно море, недалеч от бистрата река Велека, в полите на дивната Странджа планина, където от стотици хиляди години бряг и море се прегръщат!

С нетърпение чакаме почивните дни мечтаейки за дългите преходи, отдалечените сгушени хижи, малките заслони, къмпингите или просто да опънем палатка и да заспим под звездите

Често се налага да комуникираме с приятелите си в търсене на най- добрите условия, най- добрия сняг, онзи недокоснат все още склон, най-силните пориви на вятъра или най-големите вълни или пък искаме да снимаме, за да занесем вкъщи частица от всички тези красивите природни пейзажи или пък просто да пуснем любимата си песен за да направим хармонията пълна или пък да потърсим помощ, когато нещата се объркат.

И точно когато си мислим, че всичко няма как да бъде по-перфектно, всъщност осъзнаваме че оставащите 4% от батерията все пак май няма да ни стигнат за следващите 20 снимки и няколкото важни телефонни разговора.

Преносимата батерия е идеален вариант в тези ситуации и необходим и безценен аксесоар за всички като нас.

Преносима, компактна и удобна, просто можем да я съхраняваме в раницата или в джоба си и да получим надежден източник на енергия за зареждането на телефон, таблет или фотоапарат в продължение на няколко дни, дори и в отдалечените райони по всяко време, когато имаме нужда.

Преносимата батерия PowerBank TL-PB10400 е идеален избор за всеки любител на технологиите, която осигурява необходимата енергия за продължителната и безпроблемна работа на всяка мобилна джаджа.

Съотношението цена/качество също е от значение и в конкретния случай спокойно може да се даде много добра оценка. Външната батерия е с достатъчно голям капацитет /10400 mAh/, има два USB порта (5V/2A и 5V/1A), което позволява едновременно зареждане на две мобилни устройства /смартфон, таблет, лаптоп, игрова конзола, фотоапарат и др./ при липса на достъп до електрическо захранване. Батерията може да се презарежда чрез микро USB кабел от лаптоп или с помощта на USB адаптер чрез електрически контакт.

TL-PB10400 има множество защити срещу късо съединение, претоварване, презареждане, прегряване и др., това гарантира максимална безопасност при зареждане и предпазва свързаните устройства от евентуално увреждане.

PowerBank TL-PB10400 спомага за намаляването на излишната загуба на енергия по време на зареждане и гарантира енергийна ефективност до 90%.

Когато джаджата работи с пълен капацитет, може да зареди един смартфон или таблет от 3 до 5 пъти, в зависимост от капацитета на батерията на зареждащото се устройство.

Разполага с вградено фенерче, което може да бъде особено полезно в много ситуации.

Батерията е с елегантен дизайн и бял цвят, достатъчно компактна, с джобен формат и размерири: 44,3х 88,8х 44,3мм, тегло 241 гр., удобна за носене в дамска чанта, раница или джоб.

Съвместима е с повечето USB зарядни устройства, които имат входно напрежение 5V, включително iPhone, iPad и повечето Android OS базирани устройства. Батерията има интелигентна технология за зареждане, като автоматично открива напрежението и ампеража на устройствата за по-бързо зареждане.

TL-PB10400 е незаменимо и ефективно устройство за тези, които са непрекъснато в движение и се нуждаят от по-голяма свобода

Технически характеристики TP-Link TL-PB10400:

Капацитет: 10400 mAh
Размер: 88.8×44.3×44.3 мм
Тегло: 241g
Вход: DC 5V/2A
Изход: DC 5V/2A и 5V/1A
Индикатори: 4 LED индикатора показват нивото на заряд на батерията
Бутони: 1 бутон показва капацитета на батерията или включ./изключ. фенерчето
Интерфейс: 1 Micro USB порт, 2 USB 2.0 порта
Съвместимост: iPhone, iPad и повечето Android устройства
Други функции: Фенерче
Сигурност и защита: вградени защити от късо съединение, свръхнапрежение, презареждане, пълно разреждане и прегряване.
Живот: повече от 500 цикъла на зареждане на батерията.

Ако искаш да спечелиш една преновима батерия, сподели статията и напиши как би я използвал.

Най-оригиналния коментар ще спечели тази полезна джаджа!

Галерия:
лонгборд уроци