Girls Go Bike 28-30 Август - Велопарк Пампорово
05.08.2015

Здравете приятели!

Имаме удоволствието да ви поканим на двудневен женски байк уикенд във Велопарк Пампорово от 28-ми до 30-ти Август.

В него могат да се включат всички желаещи млади и не толкова млади дами, които искат да опитат нещо ново или да затвърдят своите умения по едни от най-добрите трасета за планинско колоездене в България.

Всички, които се включат в Girls Go Bike ще могат да почерпят опит и да натрупат нови знания от една от най-добрите родни състезателки и носителка на множество титли и медали – Ани Томева от Свободно Измерение - Златица, както и от момчетата от отбора на Riders United!

Girls Go Bike уикендът е насочен както към тези, които искат да изпробват нещо ново, така и към тези които имат опит, но искат да потренират, да станат по-добри и да получат полезни съвети и насоки от истински професионалисти.

Участничките в лагера ще бъдат разделени на няколко групи в зависимост от нивото и способностите, като с всяка група ще се работи индивидуално с цел постигане на максимално добри резултати.

Партньор на събитието е хотел Орловец*****, от където са ни подготвили много изгодни пакети за настаняване с включени лифт карти и наем на колело за тези, които не разполагат със собствен велосипед.

Промоционалните оферти за настняване можете да видите ТУК - , а хубавото е че покрай вас и вашите половинки и придружители също ще могат да се възползват от тях :)

Всеки, който иска да се запише за участие в Girls Go Bike може да го направи на и-мейл girlsgo@pamporovo.bike, като е необходимо да изпрати две имена и телефон за връзка най-късно до 27-ми август. За всякакви допълнителни въпроси също можете да използвате посочения и-мейл адрес.

Поздрави от нас и ще се видим по трасетата! :)

 

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОГРАМА

Петък 28.08

Пристигане в Пампорово и настаняване

Събота 29.08

9:00-11:00 – Пристигане в Пампорово и настаняване

11:30 – Среща и запознаване на плац Студенец

12:00 – Взимане на колела и екипирова

12:30 – Загряване и тренировка

13:00 – Начало на обучителния лагер по трасетата в парка

Неделя 30.08

8:00 – Закуска

9:00 – Взимане на колела и екипировка + разгрявка

9:30 – Начало на втори ден по избрани трасета във Велопарк Пампорово

* Програмата е съобразена с предложения пакет в хотел Орловец и ползването на „Флекси“ лифт карта за двата дни от лагера съответно от 13:00 до 16:30 в събота и от 9:30 до 13:00 в неделя.

** Всяка участничка в лагера може да ползва допълнителна нощувка в петък вечер (28.08) на същата цена и според избрания пакет може да използва две целодневни „Флекси“ лифт карти. Придружителите се нстаняват на същия пакет.

Очаквайте и ни следете за още подробности и изненади!

Видео от миналия път може да видите по-долу

Галерия:
лонгборд уроци