Фестивална треска
5.08.2015

Tози понеделник няколко берита заминаваме за SZIGET (писахме за него тук) - едно от най-големите музикални събития, които ще се случат в Европа това лято. Като всяко момиче, и ние сега правим списъци с какво трябва задължително да носим със себе си на фестивала. Ето какво решихме, че трябва да имаме на всяка цена с нас:

1. Най-най-важното за един фестивал е верен partner in crime, с когото да споделите емоцията. Освен това препоръчваме и голяма и цветна раница, в която могат да се поберат и одеалце за пикник, фотоапарат, а защо не и някой друг плод. Ние си харесахме тази на VANS от новата им колекция, която намерихме в Contrabanda.

 

2. Друга съставка за рецептата за щастливо изкарване на фестивал са удобните обувки. Все пак се предполага, че ще танцувате по цяла нощ, нали? Нещо удобно, щуро и цветно, точно като тези тук: 

 

3. В задължителна част от антуражния ти фестивал ще се превърнат и слънчевите очила. Колкото по-странни, цветни и закачливи - толкова по-добре.

4. За да се предпазиш от жаркото слънце, почивайки си във фестивалната зона през деня, не е лошо да помислиш и за шапка. Ние бихме заложили на  сламена такава или някоя с права козирка. 

5. Слушалките! От личен опит го казваме - тапите за уши не помагат много, ако къмпингът на фестивала ти е близо до главната сцена. Чифт цветни и хубави слушалки, освен красив аксесоар, могат и да ти помогнат да отпочинеш през деня с любимата ти музика, заспиш под звуците на Jack Johnson или просто продължиш партито сам в автобуса на връщане от фестивала.

6. И все пак - винаги най-важната част от фестивала ти ще бъде това да се радваш на свободата и танцуваш, сякаш никой не гледа. 

 

Благодарим на приятелите ни от Contrabanda за цветовете и вдъхновенията, които открихме в новите колекции в магазина им, както и на Atanas Kutsev Photography за чудесните снимки и весело прекарания следобед в парка.

Галерия:
лонгборд уроци