BuBuB - Домашна декорация
18.11.2014

В природата всичко е цветно. Съвкупността от цветове влияе, както на здравето ни, така и на поведението и настроението ни.

Цветовете в интериора, с който сме заобиколени на работа, вкъщи или на училище ни влияят точно толкова и по същия начин, както тези в природата. 

Всеки има свой любим цвят. Доказано е, че има зависимост между избора на цвят и темперамента на човек. 

Но в града като, че ли преобладават тъмните, сиви цветове. Предлагаме ви една цветна идея за разкрасяване на пространството около Вас :)

БуБуБ превръща всяко пространство в приказен кът, където деца и родители могат да творят, учат и се забавляват!

БуБуБ Ви предлага повече от обикновена декорация - съживява детските илюстрации и дава възможност за развиване на творческото мислене и въображението.

Декорациите са, както за деца, така и за пораснали такива, които искат да вкарат малко цвят в сивото ежедневие!

Идеята е на Ася Михайлова, коятп е работила е като графичен дизайнер и арт директор, но днес се занимава с отглеждането и възпитанието на двете си деца и сбъдването на голяма й мечта – собствен е-магазин – bubub-shop.com, с който можете да превърнете и най-обикновената стая в приказен кът за мечти и забавления.

„Използвах времето, в което бях в къщи с бебето Калина, за да осъществя отдавнашната си мечта за нещо мое собствено, насочено към децата. След толкова много изрисувани стаи на децата на приятелите ми и моите собствени идеята за БуБуБ изкристализира…“

Ето няколко свежи идеи от тях, а за повече - http://bubub-shop.com/

За стаята:



За прозорците:

За зимата:



Галерия:
лонгборд уроци