Директно от природата - Dihana Cosmetics
17.04.2014

Всички, които обичаме природата се опитваме да се придържаме към устойчив, природосъобразен живот, в който природата, животните, планините, горите и реките са на почит. Думи като рециклиране, опазване и компостиране не са ни чужди.

За съжаление сме заобиколени от химикали, оцветители и какви ли не още химични елементи в храната, козметиката и дори въздуха!!!

Ако се стараем да се ограничаваме до колкото ни е възможно от тези така опасни добавки, консерванти, Е-та и какво ли още не, ако четем повече за вредите от тях и съдържанието на етикетите, може би ще успеем поне малко да подобрим и начина си на живот!!!

Ние момичетата особено често ползваме всякакви козметични продукти. Много по-поллезни и безвредни биха били всички те ако бяха и малко по-приридни!

За това искаме да ви предстваим една козметика, която идва директно от природата.

Всички продукти на Дихана козметика са направени изцяло с натурални и органични суровини. В тях няма вложени ИЗКУСТВЕНИ консерванти, оцветители, подобрители, тежки метали, минерални масла и др.

В продуктите има вложени природни консерванти и емулгатори, които са естествени и се намират в природата, без това да е опасно за нашето здраве като-пчелен восък, растителен восък-жожоба, Tocopherol-Вит. Е, а всички етерични масла в състава си задържат естествени съединения, които са анти микробни, анти бактериални, предпазват продуктите от разваляне, дори при леките текстури, където е добавена био флорална вода или друг хидрозол.

Важно е да се отбележи, че продуктите са тествани върху хора, не върху животни.

Ето няколко факта за тях!

Целия екип на Дихана Козметика са вегатарянци, защото обичат приятелите си и не се хранят с тях, нито експериментират върху тях.

҉ Голяма част от суровините вложени в козметиката са от устойчиви стопанства, с био сертификати. По възможност се използват  суровини от  нашите и близки до  тях географски ширини.
҉  В Дихана козметика работят хора с медицинско, козметично и ароматерапевтично образование, с дългогодишен опит в лечебната козметика и естетична медицина.
҉  В Дихана козметика е на почит  екологичния и природосъобразен начин на живот!

Да си припомним още един път колко са важни рециклирането на опаковките, разделното събиране на боклука , използване на опаковки от ествествени материали, благотворителна дейност, занаятите, горите, планините, езерата, реките и моретата, всички живи твари в материалния и нематериален свят.

҉ Всички продукти на Дихана Козметика са със срок на годност - 6м след отваряне, а ако се държат в хладилник спокойно могат да издържат до 9 м. и повече, но тъй като всеки продукт се прави според специфичните нужди на клиентите е и винаги пресен (няма продукция на склад)

Всеки продукт е придружен с кокетна дървена шпатулка , за да можете да използвате кремчетата по-дълго и да бъдете спокойни  в употребата им.

҉ Срокове за изпълнение на поръчка са 4 работни дни.

Ние залагаме на природното, а Вие?

Повече за тях може д аследите във Facebook страницата им

Галерия:
    
лонгборд уроци