WIND X-TREME: Автентични Мултифункционални Кърпи
26.11.2013

Кърпа, шапка, шал, балаклава... понякога през зимата не е много лесно да решим от какво точно имаме нужда. Времето е динамично и в крайна сметка просто хвърляме в раницата всичко, за всеки случай. Най-доброто решение са мултифункционалните кърпи WDX by Wind x-treme.

Леки, удобни и с практически неограничена употреба, кърпите WDX са създадени да бъдат верния ти спътник в планинските приключения.С настъпващата зима ти препоръчваме WDX WINDWOOL® – изтъкани от 100% фина мериносова вълна – естествени и възобновяеми. Всички кърпи са направени от високоефективна и технична прежда, която може да се носи на голо без да създава дискомфорт. Мериносовите кърпи WDX дишат и не задържат миризми. Освен това те са с UV и водорепелентно покритие – перфектното решение за активни зимни спортове или за ежедневен аксесоар в града. Благодарение на еластичността си, кърпите WDX запазват формата си години наред.


Wind X-Treme е испанска компания, специализирана в дизайн и производство на уникални мултифункционални кърпи и шапки, създадени с най-нови технологии и грижа за околната среда. Част от тяхната продукция е резултат от 100% рециклирани пластмасови бутилки, събрани грижливо из цяла Европа.

Можете да закупите в GO!outdoor:
http://www.gooutdoor-bg.com/category/wind-x-treme

Галерия:
   
лонгборд уроци