Retro Style Photo Contest - Cancelled
28.03.2013

Ето, че сме към края на сезона и дойде времето на карането на киша, слънце и лигавенето по пистите.

За да го направим още по интересно и забавно решихме да ви върнем малко назад във времето като ви предизвикаме да карате един цял ден с ретро дрехи – онези шарени шушлякови панталони и якета, които носеха в себе си толкова много настроение! Разровете се дълбоко в гардероба и извадете най-шарените!

За да го направим още още по-интересно ще предизвикаме и фотографите – в този ден ще имате за цел да направите най-щурата, най-забавната и най-ретро снимка, която след това ще трябва да ни изпратите. Ние ще я качим на нашата страница и който събере най-много Like-ове в рамките на една седмица ще получи награда - Nixon слушалки от нашите приятели от Sport Delivery.

Ще има награда, както за фотографа, така и за райдъра :)

От Спортен Център Чепеларе пък ще изберат снимката, която тях най-много ги е зарадвала и ще дадат еднодневна карта за следващия сезон на фотографа!

От Вила Мечи Чал  ще бъде избрана още една снимка, която ще получи безплатна нощувка в удобно за вас време до края на 2013 година!

Освен това при спускането ще имате “check point”, през който може да минете и да си пийнете домашно винце!

Естествено няма ограничение дали сте със ски или сноуборд – важното е да сте достатъчно шарен, че “да хващате окото” :).

Очакваме ви да направим този ден по-забавен и незабравим за подобаващо закриване на сезона!

Всички записали се участвници ще получат намаление от лифт картата от 5 лева.

Къде - Чепеларе

Кога - 6.04.2013

Записване - info@wild-berries.com

За настаняване във Вила Мечи Чал също ще получите намаление – две нощувки - 45лв., една 25лв. Ако ще спите там моля да го упоменете в записването тъй като вилата разполага с ограничен брой места и трябва да сте там в Петък до 16.30, за да се качите с лифта до нея (тя се намира на върха на самата писта)!

Вила Мечи Чал - http://www.mechichal.com/web/

Очакваме вашите записвания и се молим времето да бъде с нас, за да може да се забавляваме заедно в Чепеларе. Ако метеорологичните условия не са благоприятни надпреварата няма да се осъществи.

Галерия:
    
лонгборд уроци