Тридневният ARTE Feastival 2021 във Велинград ще ни срещне с Dubioza Kolektiv, Goran Bregovic и Morcheeba
10/08/2021

Отдавна искаме отново да изпитаме онова чувство на фестивалната треска, на стягането на багажа, на събуждането с песните на изпълнителите, които съвсем скоро ще срещнем на живо, ей така за да "подгрееш" преди да се гмурнеш в емоцията на фестивала. 
И ето че той е вече толкова близо. ARTE Feastival ще е мащабен тридневен празник, който ще се проведе за първи път на 20, 21 и 22 август във Велинград. 
Feastival е игра на думи, съчетаваща английската дума за пир, пиршество, и фестивал, а на нас само това ни дай. Какво по-хувабо от готина музика, вкусна храна и култура за душата. 
Mногобройни и различни събития са подготвили организаторите от Fest Team, а сред потвърдилите участие са имена като Dubioza kolektiv, Morcheeba Band и Goran Bregović. Тридневни забавления, любими артисти и много усмивки те очакват на MUSIC Stage, CHEF’S Stage, COMEDY & CINEMA Club, POOL Stage, на специалното място за деца и тийнейджъри YOUNG POWER Stage,както и на зоните ART Stage, ADVENTURE Park & специалното ни After Party. Човек може буквално да се загуби сред толкова много яки събития, които ще се случат в рамките на само три дни.
Основната сцена на фестивала ще посрещне Dubioza Kolektiv, Goran Bregovic & Morcheeba. Освен тях, ще се имаме възможността да слушаме Sandy Rivera, Mahmut Orhan, Roger Sanchez, Dub Pistols, Djaikovski, De Phazz, Деси Добрева и Dian Solo, Керана и Космонавтите, Контрол.
YOUNG POWER Stage пък е сцената, от която всички деца и тийнейджъри няма да искат да си тръгнат, благодарение на 100 кила, Михаела Филева & Скандау. Oсвен тях, тинейджърите ще се кефят на Ballan, Victoria, DARA, Михаела Маринова, Pavell & Venci Venc’. 
И това не е всичко за най-малките ще има арт занимания, атракциони, игри, детски научен клас, магическо ни училище и часовете по танцова анимация!
Организаторите са се погрижили и за смеха, с COMEDY & CINEMA Club, където ще имаме удоволствието да се посмеем със Михаил Билалов, Майсторите на комедията – Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, Кръстю Лафазанов. Oсвен тях, твоята усмивка ще предизвикат и Веселина Бабаджанкова, Димитър Иванов – Капитана, Кючуков Комеди Шоу, дамите от Сценична треска – Стефания Колева, Богдана Трифонова и Здрава Каменова, както и с Венета и нейното „Когато порасна ще стана MILF“.
Програмата е направо ГИГАНТИЧЕСКА и не случайно, това ще е най-мащабния фестивал правен у нас.
???? Ние вече стягаме багажа, а ако сме те заинтругували повече информация можете да разгледаш на официалната страница на фестивала: https://artefeastival.bg/

Отдавна искаме отново да изпитаме онова чувство на фестивалната треска, на стягането на багажа, на събуждането с песните на изпълнителите, които съвсем скоро ще срещнем на живо, ей така за да "подгрееш" преди да се гмурнеш в емоцията на фестивала. И ето че той е вече толкова близо.

ARTE Feastival ще е мащабен тридневен празник, който ще се проведе за първи път на 20, 21 и 22 Август във Велинград. Feastival е игра на думи, съчетаваща английската дума за пир, пиршество, и фестивал, а на нас само това ни дай. Какво по-хувабо от готина музика, вкусна храна и култура за душата.

Mногобройни и различни събития са подготвили организаторите от Fest Team, а сред потвърдилите участие са имена като Dubioza kolektiv, Morcheeba Band и Goran Bregović.

снимка: ARTE Feastival 

Тридневни забавления, любими артисти и много усмивки те очакват на MUSIC Stage, CHEF’S Stage, COMEDY & CINEMA Club, POOL Stage, на специалното място за деца и тийнейджъри YOUNG POWER Stage, както и на зоните ART Stage, ADVENTURE Park и специалната After Party. Човек може буквално да се загуби сред толкова много яки събития, които ще се случат в рамките на само три дни.

ПРОГРАМАТА е меко казано гигантическа. На основната сцена MUSIC Stage, като лайнъпи на фестивала ще се радваме на Dubioza Kolektiv, Goran Bregovic & Morcheeba. Освен тях, ще се имаме възможността да слушаме Sandy Rivera, Mahmut Orhan, Roger Sanchez, Dub Pistols, Djaikovski, De Phazz, Деси Добрева и Dian Solo, Керана и Космонавтите, Контрол.

 YOUNG POWER Stage пък е сцената, от която всички деца и тийнейджъри няма да искат да си тръгнат, благодарение на 100 кила, Михаела Филева & Скандау. Oсвен тях, тинейджърите ще се кефят на Ballan, Victoria, DARA, Михаела Маринова, Pavell & Venci Venc’. И това не е всичко за най-малките ще има арт занимания, атракциони, игри, детски научен клас, магическо ни училище и часовете по танцова анимация!

Организаторите са се погрижили и за смеха, с COMEDY & CINEMA Club, където ще имаме удоволствието да се посмеем със Михаил Билалов, Майсторите на комедията – Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, Кръстю Лафазанов. Oсвен тях, твоята усмивка ще предизвикат и Веселина Бабаджанкова, Димитър Иванов – Капитана, Кючуков Комеди Шоу, дамите от Сценична треска – Стефания Колева, Богдана Трифонова и Здрава Каменова, както и с Венета и нейното „Когато порасна ще стана MILF“.

И не на последно място, Mястото където ние със сигурност ще се завъртаме често CHEF’S Stage


Вече стягаме багажа за най-мащабния фестивал правен у нас, а ако сме те заинтругували повече информация можете да разгледаш на официалната страница на фестивала: https://artefeastival.bg/

 

Галерия:
лонгборд уроци