Berry Bazar vol.2: ски и сноуборд находки
28.11.2017

Втората част на нашата Berry рубрика от ски и сноуборд находки е повече от страхотна! Събрали сме за вас елементи от екипировката в прекрасно състояние, а голяма част от тях са дори  чисто нови. Ако все още не сте попълнили липсите си за този сезон, то нищо чудно да намерите някое съкровище именно тук!

A чухте ли вече, че на 3-и декември ще организираме Berry базарче в любимия бар Switch? Там ще можете да продадете екипировката, която не изпползвате или да купите нещо свежо за зиминия си аутфит! Повече информация на във фейсбук събитието!

1. Нови автомати Burton Malavita

Чисто нови автомати от най-висок клас на Burton, които не са карани нито веднъж. Размер М, от колекцията 2014/2015 г. Шансът да си намерите нови автомати от тази серия за под 500 лв. е наистина много малък, което прави тази оферта наистина много добра! Цена: 350 лв.

Разберете повече за автоматите от собственика им тук!

 

2. Aвтомати Union Juliet

Тези розови бижута са от последната колекция на UNION и са невероятно красиви! Чисто нови са, нито веднъж не е карано с тях, единствено са монтирани пробно върху дъска. Размер M с допълнителна 3D плочка за монтиране върху дъски с канали. Цена: 250 лв.

Разберете повече за автоматите от собственика им тук!

3. Яке за ски/сноуборд Volcom

Чисто ново, супер свежо яке за ски или сноуборд Volcom, с етикет. Якето е размер L и има висока яка, която ще ви пази от вятър и от зимния студ. Цена: 150 лв.

Разберете повече за якето от собственика им тук!

 

4. Сноуборд обувки 32 TM TWO

Страхотна оферта за някоя запалена по снега мацка! Обувките са като нови, с тях е карано пробно 2 пъти. Модел 2017 г., имат си кутия и всичко останало. Номер 40, дължина на стелката  26 см. Цена 380 лв. 

Разберете повече за обувките от собственика тук!

5. Сноуборд обувки 32 Lashed

Нови, неизползвани обувки на емблематичната марка Тhirty two. Размер 38, дължина на стелката 24 см. Моделът е без забележки, супер стилен и само чака да зарадва някоя дама! Цена: 250 лв.

Разберете повече за обувките от собственика им тук!

 

6. Oбувки са сноуборд 32 Lashed 

Oтново чисто нови обувки Thirty two, но този път размер 39. Идеален избор за снежна и приключенска зима! Цена: 250 лв.

Разберете повече за обувките от собственика им тук!

 

7. Сноуборд обувки 32 Lashed Pink Fast Track

Изключително красив модел на Thirty two със система за по-бързо затягане. С тях със сигурност ще добиете самочувствие в планината и ще прогресирате в карането си. Размер 38. Цена: 350 лв.

Разберете повече за обувките от собственика им тук!


8. Комбинирани ски обувки Black Diamond, модел Factor 130

Много запазени и ползвани два сезона, с леки козметични следи от употреба. Размер по бранд каталог 25.5, дъльина на подметката 297 мм., вирина на стъпалото 192 мм. Цена: 160 лв.

Разберете повече за обувките от собственика им тук!


Това е засега. Надяваме се да сте намерили поне нещичко за вашите нужди, а дори и да не сте - след 2 седмици пак. 

*Публикуването на обявата ви е безплатно. Wild Berries не носят отговорност за качеството на предлаганите продукти, нито за коректността на продавача.*

Вижте още ------------> Berry базар vol.1 - 10 ски и сноуборд находки

Галерия:
лонгборд уроци